Platform over beton en staal in de bouw
Hulpstukken voor de prefab betonindustrie
Stekanker – stekeinde

Hulpstukken voor de prefab betonindustrie

CLPT biedt een compleet gamma aan hulpstukken voor het hijsen, vastzetten en verbinden van prefab betonelementen. Een jaar of twee geleden is het bedrijf in handen gekomen van jonge, dynamische ondernemers en waait er een nieuwe wind. Sinds kort produceert CLPT een aantal van deze hulpstukken ook zelf. Directeurs Xavier Dereeper en Tanja Werbrouck gunnen ons een kijkje in de keuken.

Tekst | Roel van Gils  Beeld | CLPT

CLPT is opgericht in 1995 en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedienen van prefab betonklanten. “Het nieuwe managementteam heeft het bedrijf overduidelijk een nieuwe impuls gegeven”, erkent Werbrouck. “We hebben sindsdien ingezet op een verdere professionalisering, die heeft geleid tot een betere dienstverlening aan onze nationale en internationale klanten en een verdere groei in Europa. We staan in voor de hoogste kwaliteit en veiligheid tegen een goede en eerlijke prijs. Klanttevredenheid is onze missie.”

Opvulbuizen – gaines

Essentiële producten

“Ons brede en complete assortiment aan essentiële producten biedt prefab- en bouwbedrijven de mogelijkheid om prefab betonelementen te kunnen hijsen, bevestigen en verbinden”, aldus Dereeper. “Onze focus daarbij ligt zoals gezegd op veiligheid, kwaliteit en een optimale service. De producten worden nauwgezet gecontroleerd. Alle hijsproducten worden ook geleverd met een CE-certificaat. Daarnaast staan we bekend om onze snelle levering en zoeken we indien nodig samen met onze klanten naar gerichte oplossingen. We hechten veel waarde aan de opbouw van een lange termijn relatie met klanten. Sinds kort produceren we ook zelf, waardoor service en snelheid waar het kan nóg verder worden verbeterd.” De mond-tot-mondreclame doet zijn werk en zorgt regelmatig voor nieuwe klanten, zegt Werbrouck met gepaste trots. “CLPT stelt zich flexibel op, wat maakt dat er heel kort op de bal kan worden gespeeld als een klant in eventuele nood zit.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details