foto samenwerking Trimble-iTs kopiëren
01:03
14-12-2018

i-Theses en Trimble bundelen hun krachten om de BIM workflow in de prefab industrie te vereenvoudigen.

i-Theses, ontwikkelaar van PrecastOffice, gespecialiseerde softwareoplossingen voor fabrikanten actief in de prefab industrie en Trimble, ontwikkelaar van Tekla Structures, BIM software applicaties voor Structure, hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze overeenkomst voor gezamenlijke ontwikkeling zal een naadloze gegevensstroom mogelijk maken tussen hun oplossingen en een meer gestroomlijnd proces voor ontwerp, detaillering en productie mogelijk maken voor hun klanten.

Als toonaangevende softwareleveranciers in de prefab sector ontwikkelen Trimble en i-Theses applicaties om de productiviteit in de industrie te verhogen. Met de speciaal gebouwde software zoals Tekla Structures en i-Theses PrecastOffice kunnen prefab betonfabrikanten handmatig werk en menselijke fouten verminderen, de efficiëntie verbeteren en hun processen stroomlijnen.

Als resultaat van dit strategische partnership bundelen beide bedrijven hun krachten om de gegevensoverdracht tussen hun software zo soepel mogelijk te laten verlopen en de oplossingen verder te ontwikkelen om de prefab-industrie in staat te stellen digitale hulpmiddelen aan te passen om de productiviteit, kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren. In een eerste fase betekent dit concreet de integratie van Trimble’s Tekla Structures en productieplanning oplossingen in de FloorOffice-softwaresuite van i-Theses voor de prefab vloerenindustrie.

i-Theses ontwikkelt al vele jaren oplossingen voor de prefab vloerindustrie. In België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland heeft i-Theses een mark leidende positie verworven met FloorOffice. “Door deze strategische samenwerking met Trimble kunnen FloorOffice-applicaties van i-Theses wereldwijd worden geïmplementeerd en kunnen gebruikers van Tekla Structures naadloos gegevens uitwisselen met FloorOffice Production Planners.” Op deze manier wordt de workflow van ontwerp tot productie en montage op locatie afgedekt. ” Legt Rony Verlee, CEO Sales for i-Theses, uit.

“Tekla Structures biedt de allerbeste BIM-software voor alle soorten geprefabriceerde constructies.” Zegt Sampo Pilli-Sihvola, directeur beton bij Trimble Structures. “We werken continu aan een efficiënte uitwisseling en eenvoudig gebruik van accurate en visuele informatie in Tekla-modellen voor alle prefab-workflows. We zijn verheugd om deze samenwerking te starten en nauw samen te werken met i-Theses om deze workflow verder te verbeteren.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners

Betonherstel 2Green Wall