Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Inschrijving studentenSTAALprijs 2019

e0ccc4c_w1272_w4581036485staalbouw

24 mei 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De studentenSTAALprijs 2019 is geopend. Studenten die tussen 31 juli 2018 en 1 augustus 2019 zijn afgestudeerd of gaan afstuderen, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. De studentenSTAALprijs wordt ieder jaar georganiseerd door Bouwen met Staal en is bedoeld voor studenten bouwkunde en civiele techniek aan hogescholen, universiteiten, academies van bouwkunst en de opleidingen Staalconstructeur en Constructief ontwerper van Bouwen met Staal. De prijs waardeert afstudeerwerk waarin staal een belangrijke functie vervult.

Er zijn drie categorieën: Bachelor, Master en Master Architectuur. Om architectuurstudenten aan te moedigen om deel te nemen, is recent een categorie toegevoegd. Daarnaast zijn er twee categorie-overstijgende, productgeoriënteerde prijzen te winnen: de Van Bentum Prijs voor toepassingen van dunne staalplaat en de Prepainted Metal Trophy (voorheen ECCA-award) voor een bijzondere toepassing van voorgelakt metaal.

Bovendien organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met MBO-scholen de staalSCHOOLprijs. Na succesvolle pilots met het Techniek College Rotterdam uit Schiedam en het Koning Willem 1 College is Bouwen met Staal op zoek naar opleidingen bouwkunde die in 2020 ook zo’n prijs voor afstudeerders willen organiseren.

De prijs wordt uitgereikt op 8 oktober a.s. tijdens de Nationale Staalbouwdag 2019 in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. De winnende en genomineerde afstudeerprojecten worden gepubliceerd in het vakblad Bouwen met Staal.

Meer informatie is te vinden op de website van Bouwen met Staal.

Inzenden voor de prijs is mogelijk tot 15 augustus 2019.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details