Platform over beton en staal in de bouw
ISD Benelux helpt je bedrijf om klaar te zijn voor de toekomst

ISD Benelux helpt je bedrijf om klaar te zijn voor de toekomst

‘s-Hertogenbosch, 25-04-2022 – Ben je op zoek naar CAD software? HiCAD van ISD Benelux helpt je bedrijf om klaar te zijn voor de toekomst, met 2D en 3D CAD in één interface, uitgebreide automatiseringsmogelijkheden en méér.

Waarom HiCAD de beste keuze is?

Één van de grote voordelen van HiCAD ten opzichte van andere soorten CAD software is de flexibele overgang tussen 2D CAD en 3D CAD. Hiermee is HiCAD uniek in de markt.

Daarnaast beschik je altijd over de mogelijkheden en functies die jouw bedrijf nodig heeft. De modulaire opbouw van HiCAD zorgt ervoor dat de software altijd aansluiting vindt bij de bestaande software omgeving, specifieke wensen én branche specifieke ??? van je bedrijf. HiCAD biedt daarmee alles wat je nodig hebt in één systeem.

HiCAD is tot slot dé CAD software met de meeste automatiseringsmogelijkheden, die helpen om de tijd tussen engineering en productie te verkorten, processen te automatiseren en het aantal gemaakte fouten terug te dringen. Hiermee kan HiCAD zorgen voor aanzienlijke kostenbesparingen voor jouw staalbedrijf.

ISD is software ontwikkelaar en leverancier in één. Hierdoor is alle kennis in huis om klanten optimaal te ondersteunen met trainingen en support. Daarnaast wordt HiCAD voortdurend doorontwikkeld om nog beter aan de wensen van klanten te kunnen voldoen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van HiCAD en wil je weten hoe ISD ook jouw bedrijf kan helpen? Kies voor innovatie en bekijk nu vrijblijvend onze video van HiCAD.

Ontdek HiCAD

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details