Platform over beton en staal in de bouw
Jan Willem Verkade wordt General Manager Sourcing

Jan Willem Verkade wordt General Manager Sourcing

De Gilde Groep stelt per 1 december 2020 Jan Willem Verkade aan als General Manager Sourcing. Verkade verdiende zijn sporen in de maritieme sector, de industrie en de infra en vormt een aanvulling op het managementteam van de technisch dienstverlener. Hij zal een team gaan aansturen dat zich bezighoudt met nationale en internationale werving, welzijn en ontwikkeling van vakmensen. 

De Gilde Groep levert vakmensen voor het realiseren van projecten in de betonbouw en elektrotechniek. Want het voorspelbaar en succesvol realiseren van projecten begint met de inzet van de juiste vakmensen. Om die hun werkzaamheden goed en kundig te laten uitvoeren is goede huisvesting en het algemeen welzijn van essentieel belang. 

Met Jan Willem Verkade haalt De Gilde Groep een ervaren Operations Manager in huis die gewend is om in een uitdagende, dynamische en technische omgeving zijn werk te doen. Alfred Nanninga, directeur van De Gilde Groep, is blij dat Verkade voor De Gilde Groep kiest. “Ik heb Jan Willem leren kennen als een bevlogen en ervaren manager. Iemand die in hectische omstandigheden het hoofd koel kan houden en overzicht houdt. Met Jan Willem gaan we nog meer werk maken van het toetsen van vakmanschap van onze mensen. Zodat ze – uitgerust met kwalitatieve bedrijfskleding, het juiste gereedschap en goede persoonlijke beschermingsmiddelen – nog veiliger en productiever hun werk kunnen doen. Waardoor de faalkosten per project zullen dalen.” 

Jan Willem Verkade werkte tot voor kort bij Stork als Manager Upstream & Terminals. In het verleden bekleedde hij managementfuncties bij onder andere Eqin, Winner Yachts en Belship. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details