Platform over beton en staal in de bouw
Ken je de HRM-module in ons ERP-pakket LiemarX al?

Ken je de HRM-module in ons ERP-pakket LiemarX al?

Jaarlijks worden er tientallen wetten aangepast die van invloed zijn op je personeelsbeleid. Het kan je aardig wat tijd kosten om dat allemaal uit te zoeken en de wijzigingen door te voeren. Klanten van Liemar Software die het ERP-pakket LiemarX gebruiken, hebben daar geen last van.

Samen met HRM-specialisten voeren wij elke wetswijziging door in onze HRM-module. Daardoor nemen we LiemarX-gebruikers de bulk van het werk uit handen. Als het bijvoorbeeld om langdurig zieken gaat, kan een up-to-date beleid bovendien hét verschil maken.

Natuurlijk kun je met onze HRM-module nog veel meer. Als staalbouwer of metaalconstructeur weet je als geen ander dat personeelskosten een belangrijk deel van de projectprijs uitmaken. Dat maakt het managen van die uren direct belangrijk. Tijdregistratie, ziek, verlof, overuren, snipperdagen… Wat je ook wilt registreren, het past in onze module. Makkelijk voor jou en makkelijk voor de afdeling salarisadministratie. Handmatig rekenwerk is echt niet meer nodig. Dat betekent: direct rendement.

Meer weten?

LiemarX is modulair opgebouwd. De HRM-module is dus maar een klein voorbeeld van wat ons ERP-pakket voor je kan doen. Lees meer over LiemarX op onze website: www.liemar.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details