Platform over beton en staal in de bouw
Kingspan Light + Air investeert met Liemar verder de hoogte in.

Kingspan Light + Air investeert met Liemar verder de hoogte in.

Peter van den Hurk, Manager Projectontwerp en Realisatie bij Kingspan Light + Air, is blij met de software ontwikkelingen die Liemar voor hun realiseert. Brakel Atmos valt onder de divisie Kingspan Light + Air. Bij Kingspan Light + Air wordt zeer intensief gebruik gemaakt van AVEVA Bocad.

Bocad biedt hun namelijk ook de mogelijkheid om met eigen profielen te werken, een must voor Kingspan Light + Air geeft Peter aan.

Daarnaast kan in Bocad volledig automatisch een model gegenereerd worden vanuit een productgenerator. Die productgenerator heeft Brakel zelf ontwikkeld. Liemar zorgt voor de model generatie in Bocad.

Wij bij Kingspan Light + Air modelleren elk project in Bocad en daardoor is de automatisering in de commerciële én productiefase van het project de sleutel tot succes.

Kennis van glasconstructies is essentieel bij Kingspan Light + Air. Daardoor is het wat lastiger om pieken en dalen in de planning op te kunnen vangen. Met behulp van de juiste automatisering is dat wel mogelijk. We kunnen sneller grote stappen gaan maken, verteld Peter van den Hurk.

Kingspan Light + Air verzorgt energie zuinige maatwerkoplossingen voor daglicht, ventilatie, (brand)veiligheid en onderhoud. Zij maken deze oplossing van glas en aluminium constructies voor de grotere projecten wereldwijd.

Meer weten?

Zie www.brakelatmos.nl en www.liemar.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details