Platform over beton en staal in de bouw
Kom naar het Beton Event 2022

Kom naar het Beton Event 2022

Kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staat centraal

Het Beton Event vindt dit jaar plaats op dinsdag 14 juni 2022. De basis van het Beton Event is kennis en toepassing van het materiaal beton. Een congres met vooraanstaande sprekers over de laatste ontwikkelingen in de branche, gecombineerd met de beursvloer en netwerkmomenten waar je kennis opdoet, kennis deelt en kennis maakt. Het evenement biedt aan alle partijen in de bouwketen een platform! 

De Betonvereniging, organisator van het Beton Event, heeft dit jaar gekozen om het evenement te organiseren in het voorjaar in plaats van in de herfst.

Beton Event 2022

Helaas kon het Beton Event 2021 geen doorgang vinden in verband met de toen geldende maatregelen. Maikel Jagroep, directeur van de Betonvereniging: “Dit jaar hebben wij er na consultatie van onze leden voor gekozen om het evenement te vervroegen en eerder in het jaar te organiseren. Wij bemerken dat de behoefte binnen de sector groot is om elkaar te ontmoeten. Daarnaast is er toch enige twijfel over de situatie in het najaar van 2022. Daarom hebben wij gekozen om het evenement in juni te laten plaatsvinden.’’ 

Dinsdag 14 juni openen de deuren van de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staat centraal. Een actueel en inspirerend kennisprogramma getiteld ‘Panorama Beton, de Verdieping’ wordt aangeboden gedurende de dag en in verschillende speaker corners. Aan bod komen de thema’s klimaatadaptatie, energietransitie, verstedelijking en circulariteit. Naast de kennissessies kunnen professionals uit de beton(bouw)sector elkaar live ontmoeten op de ontmoetingsplaatsen van partners en het welbekende netwerkplein. 

Uitreiking Betonprijs 2021

De 22ste editie van de uitreiking van de Betonprijs vindt dit jaar live plaats tijdens het Beton Event 2022. Met het verplaatsen van Beton Event 2021 verplaatste de uitreiking voor de Betonprijs ook mee. 

Voor de Betonprijs komen bouwwerken of -delen (in de brede betekenis van het woord) in aanmerking die in Nederland zijn gerealiseerd door Nederlandse of buitenlandse bedrijven. Ook projecten die door Nederlandse bedrijven zijn gerealiseerd in het buitenland, kunnen in aanmerking komen, met als voorwaarde dat er een wezenlijke bijdrage moet zijn geweest van Nederlandse betonexpertise. Er wordt gestreden in de volgende categorieën:

• Bestaande bouw
• Civiele bouwwerken
• Duurzame bouw
• Grensverleggende bouw
• Utiliteitsbouw
• Woningbouw
• Toekomstprijs  

Tickets en prijzen

Tickets voor het Beton Event 2022 zijn te koop op www.betonevent.nl. De tarieven voor het event bedragen:

• Reguliere deelnemers: € 225,-
• Leden van de Betonvereniging: € 115,-
• Studenten: € 25,-

De eerste 200 tickets voor studenten worden kosteloos aangeboden.

Kijk voor meer informatie over het Beton Event 2022 op www.betonevent.nl    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details