Platform over beton en staal in de bouw
Kwalitatieve betonwerken voor vaste partner
Andy Careye: “We goten onder meer de vloer van de semiondergrondse garage.”

Kwalitatieve betonwerken voor vaste partner

Onder zijn trouwe klanten vinden we niet alleen aannemers en industriebouwers, maar ook bouwcenters zoals Van Hulle. “Van Hulle heeft ons rechtstreeks aangesproken om enkele werken uit te voeren”, vertelt Andy Careye. “We goten de vloer van de semiondergrondse garage, realiseerden de inrijhelling en stonden ook in voor de muren aan de ingang.”

Op de werf gebruikte het team van Andy Careye zo’n 350 kubieke meter C35/45-beton met een klassieke wapening. “Bijzondere complexiteiten of technische uitdagingen waren er niet”, vult Careye aan. “Maar het is een mooi project om op ons palmares te zetten. Het is ook fijn om mee te mogen werken aan het gebouw waar een vaste partner zelf in huist. Het voelt een beetje als een bekroning van onze goede, jarenlange samenwerking.”

De geborstelde afwerking geeft de inrijhelling een antislipwerking.

Mooie referentie

In de semiondergrondse garage goot Andy Careye een standaard industriële vloer. “Die kelder rust op funderingen. Er was dus geen dragende vloer nodig”, leg hij uit. “De inrit goten we in helling en gaven we een geborstelde afwerking. Het ruwere oppervlak heeft op die manier een antislipwerking. Dat was nood-zakelijk, opdat auto’s bij het binnenrijden niet beginnen te glijden.” Voor de betonmuren aan de ingang werkte het team met een bekisting op de werf. Ze werden ter plaatse gestort en afgewerkt. Zo heeft de Ieperse specialist in industriële betonvloeren er een mooie referentie bij.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details