Platform over beton en staal in de bouw
Laat de akoestiek niet in rook op gaan! 

Laat de akoestiek niet in rook op gaan! 

Combineer brandveiligheid met een optimale ruimteakoestiek.

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving? En wat als deze oplossing nu geschikt is voor zowel buiten- als binnentoepassing en ook nog eens zeer betaalbaar is? Te mooi om waar te zijn? Met Soundblox is dit heel goed mogelijk.

Geluidabsorptie, Geluidisolatie én Brandwerendheid in één wand

Door de toepassing van beton, maken deze blokken ook een goede geluidisolatie mogelijk en hebben ze een uitstekende brandwerendheid. Daarnaast zorgt een uitstekende druksterkte voor een stabiele wandconstructie. Dit betekent dat Soundblox aan diverse uitdagingen in de bouw het hoofd biedt. Met Soundblox kan de oplossing voor beheersing van de ruimteakoestiek (geluidabsorptie zowel als geluidisolatie), robuustheid en brandveiligheid in één wand gecombineerd worden.

Soundblox zijn tevens uitstekend geschikt voor toepassing in ruimten met extreme temperaturen of vochtige condities (denk aan zwembaden)

Soundblox Carbstone: Circulair, Cement-vrij, CO2 negatief

Voor elk project waar duurzaamheid net zo belangrijk is als een goede ruimteakoestiek hebben we nu Soundblox alsmede reguliere zichtbetonblokken in gecarboniseerde versie als cementvrij alternatief voor de traditionele betonvariant. Aangezien cement verantwoordelijk is voor maar liefst 10% van de wereldwijde CO2 uitstoot, betekent dit een revolutionaire doorbraak als het gaat om duurzaamheid en CO2 reductie.
Deze Soundblox Carbstone heeft de positieve eigenschappen van beton, nl. dezelfde hoge druksterkte en brandweerstand, echter zonder de ecologische nadelen van beton.

Voor meer informatie www.soundlessacoustics.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details