Platform over beton en staal in de bouw
Liemar Software is dé Value Added Reseller (VAR) van Bocad

Liemar Software is dé Value Added Reseller (VAR) van Bocad

Bocad, het 3D-constructiesoftwareprogramma voor de staalbouw, stimuleert het toepassen van de lean filosofie in alle facetten van het productieproces.

Als Value Added Reseller leveren we verschillende diensten. Naast het verzorgen van nieuwe en aanvullende installaties van de programmatuur, zijn wij het eerste aanspreekpunt voor gebruikers in Nederland en België voor het operationele gebruik. Ook verzorgen we klantspecifieke trainingen en opleidingen, zodat nieuwe gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de software.

Het rendement van Bocad

Bocad biedt een complete oplossing voor het modelleren en fabriceren van allerlei soorten staalconstructies: algemene staalconstructies, trappen en leuningen, bruggen, plaatwerken, van kleine tot grote architecturale en industriële projecten.

Het bevat daarbij alle benodigde tools om te ontwerpen, modelleren, verder te verfijnen en te bouwen. Door het visualiseren van het ontwerp wordt een constructie inzichtelijk voor alle betrokken partijen. Alle deliverables zoals tekeningen, stuklijsten en NC-gegevens die nodig zijn voor fabricage en constructie weerspiegelen altijd het actuele model en voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen die er aan gesteld worden.  Zo vertaal je zonder fouten of onnodig werk ontwerpen naar een prototype of daadwerkelijk product.

Daarbij is het vanzelfsprekend ook mogelijk om op een krachtige manier digitaal samen te werken in BIM-omgevingen.

Integratie

Liemar voorziet ook de naadloze integratie van Bocad met onze gespecialiseerde ERP-software voor de staalbouw en metaalconstructie: LiemarX. Zo bevordert de combinatie van deze twee toepassingen de nauwkeurigheid en het rendement in jouw organisatie.

Op basis van het BIM-model maak je direct diverse exportlijsten. De productiesoftware selecteert automatisch de best beschikbare machine(s) voor elk afzonderlijk onderdeel en optimaliseert waar mogelijk de output. Door de integratie van de verschillende stappen in het proces bespaar je tijd op planning en het assembleren van prototypen.

Door dit partnerschap blijven we je als staalbouwprofessional in de breedste zin ondersteunen met het efficiënter en compleet geïntegreerd inrichten van je productieproces en het behalen van meer rendement.

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden van Bocad en LiemarX ERP? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. We horen graag van je! Bel ons op +31 (0) 40 24 84 041 om jouw organisatie te bespreken. Ook kun je op onze website terecht voor meer informatie: www.liemar.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details