Platform over beton en staal in de bouw
LiemarX elektronische urenregistratie software

LiemarX elektronische urenregistratie software

Met onze elektronische urenregistratie software beheer je gemakkelijk de aan- en afwezigheid van je medewerkers.

Je kunt precies zien wie er aanwezig is en waar je medewerkers zich bevinden. Dit is verplicht voor de Arbowet. Met een goede urenregistratie zorg je daarnaast voor een nauwkeurige planning.

De gewerkte uren worden bijgehouden en eenvoudig doorgestuurd voor de verloning. Pauzes, vakantie-uren, tijd-voor-tijd, dienstreizen, dokter- of tandartsbezoek, ziekteverlof; alles wordt overzichtelijk gepresenteerd. Zowel de beheerder als de medewerker weet ook precies hoeveel uren (dagen) de medewerker nog kan opnemen.

Een verlofoverzicht laat zien hoeveel mensen er beschikbaar zijn en wie dat dan zijn. Vandaag, volgende week of volgende maand. Natuurlijk is dit ook inzichtelijk te maken per afdeling of werkgroep.

Urenregistratie in de praktijk

Als je de uren van je medewerkers wilt gaan registreren, voorzie je iedere medewerker van een unieke bagde (proximity badge) of barcode. Voordat zij aan het werk gaan, klokken ze hiermee in bij een speciaal hiervoor bedoelde terminal of op een tablet. Als de werkdag erop zit, klokken ze weer uit.

Je kunt ook gebruikmaken van onze urenregistratie-applicatie (app). Via deze app kunnen medewerkers overal ter wereld hun uren registreren. Deze komen dan direct in het systeem terecht. Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor Android, maar we werken aan een IOS-variant.

De koppeling met projecten

De (met barcodes) geregistreerde gegevens kunnen worden gekoppeld aan orders/projecten. Omdat de werktijden van je medewerkers per order elektronisch worden verzameld, zijn deze gegevens op allerlei verschillende manieren te presenteren en te exporteren.

Hierdoor verschaft de urenregistratie je inzicht in je projectorganisatie. Je kunt precies bekijken hoeveel gewerkte uren er in een project zitten en wat de kosten hiervan zijn. Doordat werkschema’s, verlofplanningen en vaste roosterdagen kunnen worden ingevoerd, kan daarnaast ook de planning van een project goed worden ingeschat en bijgewerkt.

Tijd en geld besparen met elektronische urenregistratie

Elektronische urenregistratie maakt het dus erg eenvoudig de uren van medewerkers bij te houden en te verwerken. Enerzijds kunnen projecten efficiënter en rendabeler gepland worden, anderzijds bespaart het héél véél tijd op de administratieve afdeling. We zetten de voordelen van onze urenregistratie software nog eens op een rijtje:

  • Duidelijke overzichten van de gewerkte uren.
  • Zelf te definiëren grafieken.
  • Zelf te genereren lijsten van alle verzamelde gegevens.
  • Overzichten per project, order, activiteit, filiaal, afdeling, groep of persoon.
  • Onbeperkte aantallen medewerkers, bewerkingen en barcodes.
  • Onbeperkte aantallen roosters, registratie terminals en orders.
  • Registraties zijn onbeperkt.
  • Export van gegevens naar Excel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details