Platform over beton en staal in de bouw
Marktonderzoek staal in de Nederlandse bouw 2018

Marktonderzoek staal in de Nederlandse bouw 2018

Liemar marktleider in de staalbouw en staalconstructie

Marktonderzoek door Bouwen met Staal bevestigd dat de LiemarX ERP software oplossing het meeste gebruikt wordt bij de grotere staalbouwers en staalconstructie bedrijven.

LiemarX heeft dagelijks meer dan 3.500 gebruikers wereldwijd en is daarmee veruit marktleider.

De staalbouwers gebruiken de LiemarX ERP software oplossingen om hun bedrijf én projecten optimaal te beheersen. Door continue meer dan 25 jaar ervaring in de software oplossingen te verwerken profiteren alle gebruikers, groot en klein, van elkaar.

Data marktonderzoek Bouwen met Staal
In 2018 heeft onze branchevereniging Bouwen met Staal in opdracht van World Steel een marktonderzoek laten uitvoeren in Nederland.

De data van dit onderzoek is verkregen middels een digitale vragenlijst die naar staalbouwbedrijven is verzonden. De lijst van staalbouwbedrijven is samengesteld door Bouwen met Staal en benaderd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De vragenlijst is door 140 respondenten ingevuld en bestaat uit vragen over productie van staal, de mate van automatisering en gebruik van software in de organisatie en de ontwikkeling in de markt.

 

Speciaal voor de kleinere staalbouwers biedt Liemar een Small Business versie aan. Daarmee genieten ook zij van de vele voordelen die hun collega’s hebben. Om misverstanden te voorkomen, er zijn steeds meer kleinere staalbouwers die met LiemarX werken.

De eerste en de fijnste ERP software oplossing voor de staalbouw.

Wilt u ook weten hoe LiemarX ERP uw kosten drastisch verminderd? Hoe u “in control” blijft van uw bedrijf én uw projecten?

Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak.
040 248 40 41
www.liemar.nl
[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details