Platform over beton en staal in de bouw
MATEXPO 2019: Misschien een van de beste edities ooit

MATEXPO 2019: Misschien een van de beste edities ooit

Op zondag 15 september, onder een stralende zon, stond de teller op 39.778 bezoekers voor de 38e editie van Matexpo.

Een lichte daling ten opzichte van 2017, maar over 1 ding waren de exposanten het alvast eens: de kwaliteit van de bezoekers was nog nooit zo hoog. Interessante contacten, concrete interesse in specifieke machines, directe verkoop,…. Wellicht de meest kwalitatieve editie ooit. Verschillende exposanten bevestigden dat ze effectief veel machines hebben kunnen verkopen, en dat is nog steeds de belangrijkste reden om deel te nemen.

Meer dan ooit werd er door de exposanten geïnvesteerd in hospitality: prachtig afgewerkte standen, en bijzondere tentstructuren in combinatie met de gekende charme en sympathie van de Matexpo beurs.

Daarnaast was er een uitgebreid programma van seminaries, georganiseerd door tal van beurspartners. Ook voor deze activiteiten was er dit jaar bijzonder veel interesse.
De officiële opening, op dinsdag, met keynote spreker Ivan Van de Cloot was weer een schot in de roos. De verrassingsact, een combinatie van moderne dans en acrobatie, werd fel gesmaakt door de ruim 600 aanwezigen die nadien van een netwerkreceptie en walking dinner konden genieten.

Tijdens de uitreiking van de Awards kaapten Arden Equipment met Arden Jet de Green Award weg, Van Der Spek de Innovation Award met de Liebherr kunststof hijskabel voor torenkranen én Doka met FreeFalcon de eerste Safety Award.

Verder was er nog de kinderanimatie, zowel op de beurs, maar ook in het centrum van de Stad Kortrijk, waar kinderen hun eigen speelplein konden bouwen onder toezicht van een echte werfleider.

De meeste exposanten lieten intussen al weten present te zullen zijn op Matexpo 2021, van 8 tot en met 12 september.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details