Platform over beton en staal in de bouw
Meer rendement behalen? Werk met een taakstellend budget!

Meer rendement behalen? Werk met een taakstellend budget!

Wil je het rendement van je organisatie vergroten? Stel dan een taakstellende begroting en een taakstellend budget op voor je projecten. Zo kun je – onder andere – scherpe, maar rendabele offertes maken. Ook voorkom je dat je bij uitvoering van een project te veel kosten maakt.

Maak je voor een klant een offerte, dan is dat je begroting. Als de opdracht vervolgens toegewezen wordt, verandert je begroting in een budget. De totale post bestaat natuurlijk uit diverse kostenposten, zoals personeels- en materiaalkosten. Elk onderdeel is nodig om het doel te bereiken: het project realiseren.

Het taakstellend budget is één van de belangrijkste beheersingsinstrumenten voor projectgeoriënteerde organisaties. Het ERP-systeem LiemarX helpt je grip te krijgen op budgetten en kosten. Zo geeft de module werkvoorbereiding je inzicht in de calculatie, planning en voorraad. Op deze manier heb je alle tools in handen om projecten rendabeler te maken.

Meer weten?

Bekijk LiemarX en ontdek hoe onze software en werkwijze jouw taakstellend budget ondersteunen: https://www.liemar.nl/liemarx-erp-software/ Je kunt natuurlijk ook direct met ons opnemen en een demo inplannen. Neem contact op met Niels Oudenaarden via niels@liemar.nl of bel 040 248 4041.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details