Platform over beton en staal in de bouw
Met Primafix en Semifix maak je zwaar werk licht

Met Primafix en Semifix maak je zwaar werk licht

Met de Primafix light kun je meters maken. Het is naast de Rondofix een hardloper voor zichtwerk. Primafix light is een langwerpige afstandhouder met een groot draagoppervlak en makkelijk in gebruik. Ideaal wanneer u grote oppervlaktes en verdiepingsvloeren produceert.

Omdat hij heel licht is in gewicht is ook deze afstandhouder een gewilde vervanger van betonribben en betonblokjes. Leg deze afstandhouder altijd in een visgraatmodel, zo voorkomt u scheuren in het beton.

Probeert u nu de Primafix light uit met 10% kennismakingskorting wanneer u deze nog nooit besteld heeft. Gebruik daarvoor code Primafix bij uw bestelling.

Semifix

Heeft u een krachtpatser nodig? Overweeg dan de Semifix!

Deze kunststof afstandhouder is geschikt voor zeer zware belasting. Zoals al onze kunststof afstandhouders is de Semifix bestand tegen alle voorkomende zuren en logen in beton en voorkomt deze roestvorming. Door het unieke kliksysteem brengt u hem op de locatie op de gewenste lengte.

Gaat u voor de extreme klus? Dan hebben we speciaal voor u de Semifix Super!

Probeert u nu de Semifix uit met 10% kennismakingskorting wanneer u deze nog nooit besteld heeft. Gebruik daarvoor code Semifix bij uw bestelling.

Het kennen van de CO2 uitstoot van uw project wordt steeds belangrijker in de bouw. Maar daarvoor moet u ook weten hoeveel uitstoot uw gebruikte materialen bijdragen. Bij Envo-Fix beschikken we over handige CO2 tabellen voor de meeste afstandhouders. Dus neemt u bij Envo-Fix afstandhouders af, dan weet u waar u aan toe bent.

Wie zijn wij?

Envo-Fix is specialist op gebied van kunststof afstandhouders. Met een assortiment van 2.500 afstandhouders kunt u zelfs met de meest complexe vraagstukken bij ons terecht. Neem gerust contact op met Nina voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details