Platform over beton en staal in de bouw
Molenaar Betonindustrie en Mavotrans bundelen krachten

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans bundelen krachten

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans B.V. zijn een strategisch partnership met elkaar aangegaan. Mavotrans verzorgt de volledige distributie van het complete productassortiment van Molenaar Betonindustrie voor Nederlandse B&U bouw. Op deze wijze kan Molenaar zich voor 100% toeleggen op de productie van zichtbeton producten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en efficiency centraal staan.

Molenaar Betonindustrie is in 1953 opgericht en gespecialiseerd in betonproducten zoals dekkings-, bekistingsafstandhouders en toebehoren. Een dynamisch bedrijf gericht op innovatie, kwaliteit en maatwerk, met als visie voor de toekomst het produceren van de hoogste mogelijke kwaliteit zichtbeton producten. Om dit doel te bereiken gaat Molenaar zich volledig focussen op het productieproces en wordt de distributie van het hele leveringsprogramma uit handen gegeven.

Molenaar ziet Mavotrans als de meest geschikte partner als verkoopkanaal van het assortiment bouwproducten dat bestaat uit o.a. dekkings- en bekistingsafstandhouders, stekkenbakken, stekeinden en -ankers, bevestigingsankers, strekmetaal en waterkende systemen. Met meer dan 65 jaar ervaring als gespecialiseerd toeleverancier in de bouwbranche is Mavotrans sterk in een snelle, efficiënte, betrouwbare levering van een breed assortiment bouwproducten.

Beide bedrijven zijn sterke merken binnen de Nederlands bouwsector. Door deze bundeling van krachten zal dit resulteren in een verbetering van kwaliteit en service naar de klanten van de beide partijen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mavotrans, Storkstraat 25, 2722 NR Zoetermeer, tel: +31 79 344 63 63, e-mail: info@mavotrans.nl. Ook op de website www.mavotrans.nl vindt u meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details