Platform over beton en staal in de bouw
NEBEST NEEMT GEDEELTE IFO-COT OVER

NEBEST NEEMT GEDEELTE IFO-COT OVER

Dinsdag 14 maart jl. is een akkoord met de curator bereikt over een gedeeltelijke overname van IFO-COT door Nebest Adviesgroep. Hierbij neemt Nebest het coatinglaboratorium en de coatingadviesafdeling van COT over.

 IFO Germany neemt de Nederlandse tak van IFO over. De COT-merknaam komt in handen van Nebest. Hiermee is de goede naam van COT veiliggesteld. De senior inspecteurs/adviseurs en senior laboranten gaan over naar Nebest, waardoor de continuïteit voor de klant gewaarborgd is.

 Jeroen de Goeij, algemeen directeur van Nebest, zegt hierover: “Wij heten onze nieuwe klanten en medewerkers welkom en zijn heel blij de doorstart te kunnen faciliteren. Onze eerste prioriteit is om de service naar de klanten te waarborgen. Deze doorstart past volledig in de strategie van Nebest, waarbij wij inzetten op een compleet pakket met betrekking tot assetmanagement in de #civieletechniek, #industrie en #bouw. Meer kennis en onderzoeksmogelijkheden op het gebied van coating sluiten daar naadloos op aan.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details