Platform over beton en staal in de bouw
Nederlands softwarebedrijf ConstruSteel breidt uit naar Centraal en Zuid Europa

Nederlands softwarebedrijf ConstruSteel breidt uit naar Centraal en Zuid Europa

Buitenlandse staalbouwbedrijven hebben behoefte aan innovatieve software uit Nederland

Als antwoord op de toenemende vraag naar automatiseringssoftware voor staalbouwbedrijven is het Nederlandse softwarebedrijf ConstruSteel vanaf januari 2019 officieel gestart met verkoop- en servicepunten in Centraal en Zuid Europa.

Het Nederlandse softwarebedrijf ConstruSteel uit Den Ham (OV) breidt internationaal uit met verkooppunten in Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Roemenië. “Buitenlandse constructie- en staalbouwbedrijven hebben behoefte aan innovatieve software uit Nederland”, zegt Jos Bonte, directeur van ConstruSteel. Met deze uitbreiding kan het bedrijf direct op de lokale vraag naar een efficiënter staalbouwproces inspelen. De service voor Nederlandse en Belgische klanten blijft gewaarborgd, terwijl de software wordt verrijkt door nieuwe ervaringen buiten de BeNeLux. Zo ontstaat een nog completer en beter softwarepakket voor de staalbouw.

Groeiende vraag naar staalbouwsoftware ConstruSteel
ConstruSteel is met haar software en dienstverlening met betrekking tot automatisering van het staalbouwproces de laatste jaren sterk aan het groeien. Grote, middelgrote en kleine staalbouwbedrijven over de gehele wereld gebruiken de oplossingen van het bedrijf, waarmee zij meer efficiency en grip op het productieproces realiseren.

“Na meerdere aanvragen en het perspectief in de markt door economische groei binnen de bouwsector is het voor ons een logische stap om verder uit te breiden met buitenlandse verkoop- en servicepunten”, aldus Jos Bonte. “We zijn jaren geleden al begonnen om onze software ook actief in andere landen aan te bieden. Ondersteuning van onze buitenlandse agenten en klanten ging veelal nog via ons Nederlandse team, maar hierin brengen we nu verandering.” ConstruSteel heeft inmiddels verkooppunten in de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, India en Australië. “Daar komen per januari 2019 ook Portugal, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Roemenië bij.”

Bewuste internationale groei
Verschillende area managers, agenten en resellers zullen ConstruSteel vertegenwoordigen in nieuwe markten voor het bedrijf. Bonte: “De nieuwe verkoop- en servicepunten zijn specifiek geselecteerd op het beschikbare netwerk, zodat het marktaandeel een bewuste groei kan doormaken in voor ons nieuwe markten.” Door alle ervaringen in het buitenland verwacht ConstruSteel een nog completer en beter pakket te kunnen leveren aan de staalbouwbranche.

ConstruSteel maakt gespecialiseerde ERP & MRP bedrijfsbeheersoftware ten behoeve van constructie- en staalbouwbedrijven. De software is vanuit de praktijk ontwikkeld en bestaan uit verschillende oplossingen en mobiele apps die technische en financiële processen van verschillende afdelingen binnen een staalbouwbedrijf (zoals calculatie, werkvoorbereiding, planning, productie, montage en administratie) automatiseren en verbinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details