Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Nieuwe algemeen directeur Mavotrans B.V.

Directiewisseling-Mavotrans

29 september 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met ingang van 1 oktober 2022 vindt bij Mavotrans B.V. een directiewisseling plaats. Algemeen directeur Marion van den Berg doet een stap opzij en draagt haar functie over aan huidig commercieel directeur Sybren van der Meulen.

Marion blijft onderdeel van het directieteam en zal zich voornamelijk richten op financiën en HR. Sybren zal zich blijven richten op de strategische en commerciële koers van de organisatie. Met een heldere toekomstvisie zullen zij zich samen focussen op de verdere ontwikkeling en groei van Mavotrans.

Mavotrans heeft in ruim 70 jaar een krachtige marktpositie opgebouwd, als gespecialiseerd toeleverancier van oplossingen voor de Nederlandse bouwindustrie. Met de aanstelling van Sybren als algemeen directeur zal deze positie verder worden verstevigd en uitgebouwd. “Mavotrans is een betrouwbare en innovatieve organisatie waar een sterk familie gevoel heerst en kwaliteit en professionaliteit voorop staan.” aldus de nieuwe algemeen directeur. “​​Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol verder bij te dragen aan de groei van Mavotrans.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details