Berner-PERM_Staubsauger_188940
01:23
31-08-2018

De nieuwe betonslijper BCG van Berner steenhard de beste! Maak kennis met deze krachtpatser!

Vloeren gemaakt van beton of graniet, oude coatings (dekvloer) maar ook muurpleisters zijn zeer hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Berner biedt nu een oplossing: de nieuwe betonslijper BCG met krachtige diamant komstenen in combinatie met de PERM-stofzuiger vormen een compleet systeem. Hierdoor wordt vrijwel stofvrij werken in een veilige omgeving mogelijk gemaakt voor elke professionele vakman.

Een optimale stofafzuiging in combinatie met de juiste diamant slijpkom brengt elke bouwprofessional het gewenste resultaat!

Met zijn krachtige 1.500 Watt motor zorgt de nieuwe Berner betonslijper BCG ook bij zware belasting voor een snelle voortgang van het werk op de bouwplaats. Het speciale afdichtsysteem beschermt de tandwielkast en motor tegen agressieve stoffen, waardoor een lange levensduur van de machine wordt bewerkstelligd. Of het nu gaat om een vloerenlegger, een stukadoor, een schilder of iedere andere vakman: de variabele komdiameter (100 tot 125 millimeter) garandeert elke professionele vakman een hoge materiaalverwijdering. Dankzij de slanke behuizing met softgrip oppervlak die trillingen reduceert is de machine ook veilig en stil in de hand. De verstelbare beschermkap maakt het mogelijk om direct aan de rand van vloeren, wanden en plafonds te schuren maar zorgt er ook voor dat de machine hoeken gemakkelijk bereiken kan. Het voorste deel van de kap kan eenvoudig opzij worden geduwd, maar blijft altijd verbonden met de machine en kan dus niet kwijtraken op de bouw. De diamant komstenen kunnen eenvoudig en snel worden vervangen met behulp van de grote spindelvergrendelknop. Met 2,6 kilogram is de Berner-betonslijper BCG een echte lichtgewicht. Iedereen die veelvuldig schuurt en ontbraamt op betonnen oppervlakken of tegellijm verwijdert, zal deze machine waarderen. 

Berner-PERM_Staubsauger_188940

Stofvrij slijpen door compleet systeem
De combinatie van betonslijper, diamant komsteen en bijpassende PERM-stofzuiger van Berner creëert een bijzonder effectief afzuigsysteem. De stofzuigers hebben stofklasse M en zijn gecertificeerd volgens de internationale norm IEC 60 335- 2-69 voor de afvoer van stof. De gezondheidsrisico’s worden geminimaliseerd en de noodzakelijke arbeidsveiligheid wordt gewaarborgd.

Berner-PERM_Staubsauger_188940

Uitgebreide accessoires:
Het assortiment van Berner omvat tevens de juiste diamant komstenen voor betonslijpers en haakse slijpers geschikt voor een breed scala aan toepassingen en oppervlakken. 

• BASIC Beton, TOP Beton en PREMIUM Beton zijn ideaal voor het egaliseren van betonnen vloeren en voor het schuren van verschillende wand- of vloerbekledingen. (lijm en cementresten verwijderen) 

• TOP graniet wordt gebruikt op zeer harde materialen zoals marmer, (zand) steen en graniet. 

• PREMIUM Abrasief is geschikt voor het effectief verwijderen van beton en materialen zoals tegelmortel, gips, stopverf, enz. 

Bij Berner kunt u ook terecht voor een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen waaronder fijnstofmaskers, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en handschoenen. 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees meer over: BCG , Berner , PERM-stofzuiger , Vakman

beton en staalbouw partners

Nationale Staalbeurs 2018Rapid Set®