Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

NOE-app voor versnelde toegang tot informatie

NOE_NOE-App

11 februari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

NOE-Bekistingtechniek uit Arkel heeft de NOE-productfolders samengebracht in de NOE-app. De digitale productfolder leent zich voor tablet of smartphone en kan via de AppStore en GooglePlay worden gedownload.

Handige app
Met de NOE-app hebben gebruikers na registratie altijd de laatste productinformatie van de NOE- bekistingsystemen beschikbaar. Naast bekistingsystemen is de NOE-app ook de digitale toegang tot informatie over NOEplast en NOEliner structuurmatten. De informatie is even veelzijdig als veelomvattend: van gebruikershandleidingen en bouwkundige voorschriften tot stuklijsten van de afzonderlijke systemen.

Afhankelijk van de taalkeuze zijn de documenten verkrijgbaar in het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Russisch en Spaans. Er kan daarbij worden gekozen voor een individuele of automatische upgrade van de digitale productmap. Door de documenten te downloaden naar de eigen smartphone of tablet is de gebruiker ervan verzekerd dat deze ook toegankelijk blijven in omgevingen waar de netwerkontvangst minder is. In dat geval kan worden teruggevallen op de productinformatie op de smartphone of tablet. Alle informatie blijft uiteraard ook gewoon op de NOE-website toegankelijk via de PC.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details