Platform over beton en staal in de bouw
Op Bouw Compleet doet u inspiratie op en kent gezelligheid geen tijd!

Op Bouw Compleet doet u inspiratie op en kent gezelligheid geen tijd!

Op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019 vindt de 22ste editie van Bouw Compleet in Evenementen Hardenberg plaats. Bouw Compleet is dé ontmoetingsplek van Noordoost-Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. U als vakprofessional doet er inspiratie op om uw werk nóg efficiënter uit te kunnen voeren. Na uw bezoek weet u wat er speelt in uw vakgebied en bent u op de hoogte van de trends en ontwikkelingen!

Wie vindt u er?

Het nieuwe concept van de vakbeurs leidt niet alleen tot veranderingen op de beursvloer, maar zorgt er ook voor dat veel exposanten hun weg terug hebben gevonden naar Bouw Compleet. Onder meer Remix, Kingspan Unidek en Matemco zijn terug van weggeweest. Zoals u van Bouw Compleet gewend bent, zijn veel vertrouwde gezichten waaronder Leeuwbouw, Bostik en The New Builders ook dit jaar weer te vinden op de beursvloer. Zij presenteren u graag hun noviteiten. Ook doen verschillende nieuwe namen hun intrede op Bouw Compleet. Met trots hebben wij onder andere Saint Gobain Weber, VELUX, van Dijk Bouwgroep en Royal Mosa mogen toevoegen aan de deelnemerslijst.

Veilig werken

Een belangrijk thema in de bouwbranche is ‘veilig werken’. Sinds 2013 blijft het aantal (dodelijke) ongevallen op de bouwplaatsen stijgen. Door de hoge werkdruk wordt er sneller gewerkt, waardoor er onveilige situaties kunnen ontstaan. Veilig werken is niet op iedere bouwplaats vanzelfsprekend. Daarom wordt er op Bouw Compleet veel aandacht besteed aan dit thema. In samenwerking met Volandis is een ludieke actie op touw gezet. Daag uw collega uit op de “Kop van Jut” en ontvang tips om veilig en gezond te werken. Test uw kennis over Veilig Werken tijdens de Pubquiz en win een handige bouwgadget. Altijd al willen weten hoe het is om veilig op grote hoogte te werken? U kunt het zelf ervaren in de Bouwerij! In samenwerking met Matemco kunt u een steiger beklimmen en hier van abseilen.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vandaag nog uw gratis tickets aan via www.evenementenhal.nl/bouw-hb met registratiecode 61900014136

Meer informatie? Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over Bouw Compleet www.bouwcompleet-hardenberg.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details