Platform over beton en staal in de bouw
Organisatorische veranderingen in het Benelux team

Organisatorische veranderingen in het Benelux team

Zoals u weet is IDEA StatiCa uniek met het Open BIM format en de versnelde Workflow bij het opstellen van Constructieve details. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die u van ons gewend bent heeft IDEA StatiCa op 1 april 2021 een nieuwe vestiging geopend met de strategische ligging in Zoetermeer, gelegen op de Dutch Tech Campus.

IDEA StatiCa Benelux BV heeft bewust voor de Dutch Tech Campus gekozen, die aansluit bij de missie en visie en bijdraagt aan het realiseren van de strategische doelstellingen op de lange termijn. Gezien het natuurlijke groeiproces wat IDEA StatiCa als organisatie doormaakt binnen Europa en de US, en met de groeipotentie die de software kent. Een van de initiatieven is om de verbinding op te zoeken met de direct aangelegen bedrijven en Hogescholen/Universiteiten, waaronder de TU Delft.

Partners die wij uitzonderlijk willen bedanken voor de jarenlange dienstverlening namens IDEA StatiCa:

In de Spotlight: Klara Thielova

Graag laten wij u kennismaken met onze nieuwe aanwinst in ons team, Consultant: Klara Thielová.

Klara is sinds januari 2018 bij IDEA StatiCa betrokken en in augustus 2021 verhuisd naar Nederland om ons te komen versterken in de lokalisering in de Benelux regio. Zij kan u uitstekend helpen bij de advisering middels de aankoop van IDEA StatiCa software.

De voertaal met Klara is Engels, momenteel is zij in de leer om de Nederlandse taal machtig te worden om u straks ook in de lokale taal te kunnen adviseren.

IDEA StatiCa Support: Upload uw Schets in onze vernieuwde User Portal

Uw tevredenheid is onze drijfveer, waarbij wij een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening willen garanderen. Een van de nieuwe initiatieven is dat wij onze nieuwe User Portal willen introduceren.

In deze nieuwe User Portal kunt u als IDEA StatiCa user, met dezelfde inloggegevens van de software, alles gecentraliseerd terugvinden in één omgeving (www.ideastatica.com):

Over IDEA StatiCa


IDEA StatiCa is een Internationale softwareontwikkelaar (HQ Brno, Tsjechië) welke zich toespitst in de wereld van toekomstige Constructieve Veiligheid in het Open BIM proces naast de benodigde Engineering & Design software. Het internationale R&D team verricht berekeningen, waarbij nieuwe methoden worden ontwikkeld om de Constructieve Veiligheid van Complexe Knopen te garanderen, denk hierbij aan: Staalverbindingen, Gewapend- en Voorgespannen Beton conform de wettelijk vastgestelde Eurocodes.
Met gebruik van IDEA StatiCa-software verkrijgt men een versnelde Workflow bij het opstellen van constructieve details, waarbij toekomstige Materiaalkosten gereduceerd kunnen worden gedurende de uitvoerfase. Men verkrijgt hierdoor een meer Duurzaam & Economisch Ontwerp. Voor meer info: www.ideastatica.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details