Platform over beton en staal in de bouw
‘Panorama Beton,  de Verdieping’

‘Panorama Beton, de Verdieping’

Betonvereniging gaat van offline naar online! De Betondag en Beton Experience vinden normaliter in november en op locatie plaats, maar worden in verband met de onzekerheden rond COVID-19 in fysieke vorm verplaatst naar november 2021. Uiteraard wil Betonvereniging de maand november niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Vandaar dat zij het online Beton Event 2020 organiseert.

Beton Event 2020 is een uniek online evenement voor professionals, studenten en docenten waar vanaf kantoor of thuis aan deelgenomen kan worden. De kernwaarden kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staan hierin centraal. Op donderdag 5, 12, 19 en 26 november organiseert Betonvereniging in de ochtenden een interactief programma, samengesteld door programmacommissies en partners. Naast het inhoudelijke programma zal er ook ruimte zijn om nieuwe contacten en bestaande relaties te ontmoeten tijdens de netwerkcarrousel en op de digitale beursvloer. Dit allemaal natuurlijk op een veilige afstand.

Benieuwd naar de mogelijkheden, het platform en het programma van het Beton Event 2020? Neem snel een kijkje op de website. Betonvereniging hoopt jou te verwelkomen als partner en deelnemer!

Vorig jaar stond het thema ‘Panorama Beton, een kennismaking’ centraal op de Betondag. Met deze keuze haakte de organisatie in op het overheidsthema ‘Panorama Nederland’. Daarin moedigde het College van Rijksadviseurs (CRa) aan om met een overkoepelende blik te kijken naar de inrichting van ons land voor de komende dertig jaar tot aan 2050. Op het Beton Event wordt met het thema ‘Panorama Beton, de Verdieping’ voortgeborduurd op de uitkomsten van vorig jaar. Het event blijft gericht op de vier onderwerpen:

  • Klimaatadaptie
  • Energietransitie
  • Verstedelijking
  • Circulariteit

Verder zal het Betonakkoord een inhoudelijke bijdrage leveren in de programmering van de Betondag. Wat moeten wij gezamenlijk doen om de gestelde doelen te bereiken? Hoe krijgt het Betonakkoord daadwerkelijk handen en voeten? Wie is de probleemeigenaar? En wie betaalt?

Niet alleen de programmacommissies houden zich bezig met de invulling van het Beton Event. Dit jaar hebben ook bezoekers invloed op het programma! Wil jij exposure voor jouw bedrijf, een product presenteren, een ronde-tafel-gesprek met diverse partijen of juist kennis delen? Door een keuze te maken uit vier pakketten biedt Betonvereniging ook dat podium. Wil jij net als de reeds gecontracteerde partners actief deelnemen en invulling geven aan dit Beton Event? Neem dan snel een kijkje in de  partnerpakketten via www.betonevent.nl/partners en/of neem contact op via betonevent@betonvereniging.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details