Platform over beton en staal in de bouw
Panorama Beton, de Verdieping

Panorama Beton, de Verdieping

Betonvereniging gaat van offline naar online! De Betondag en Beton Experience vinden normaliter op locatie plaats in november maar worden in verband met de onzekerheid van COVID-19 in fysieke vorm verplaatst naar november 2021. Uiteraard willen wij de maand november niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Vandaar dat wij het online Beton Event 2020 organiseren!

Beton Event 2020 is een uniek online evenement voor professionals, studenten en docenten waar vanaf kantoor of thuis aan kan worden deelgenomen. De kernwaarden kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staan hierin centraal. Op donderdag 5, 12, 19 en 26 november organiseren wij in de ochtenden een interactief programma samengesteld door onze programmacommissies en partners. Naast het inhoudelijke programma zal er ook ruimte zijn om nieuwe contacten en bestaande relaties te ontmoeten tijdens de netwerkcarrousel en op de digitale beursvloer! Dit allemaal op een veilige afstand.

Vorig jaar stond het thema ‘Panorama Beton, een kennismaking’ centraal op de Betondag. Met deze keuze haakte de organisatie in op het overheidsthema ‘Panorama Nederland’. Daarin moedigde het College van Rijksadviseurs (CRa) aan om met een overkoepelende blik te kijken naar de inrichting van ons land voor de komende dertig jaar tot aan 2050.

Op het Beton Event wordt met het thema ‘Panorama Beton, de Verdieping’ voortgeborduurd op de uitkomsten van vorig jaar en blijven we gericht op de 4 onderwerpen:

Verder zal het Betonakkoord een inhoudelijke bijdrage leveren in de programmering van deze dag. Wat moeten wij gezamenlijk doen om de gestelde doelen te bereiken? Hoe krijgt het Betonakkoord daadwerkelijk handen en voeten? Wie is de probleemeigenaar? En wie betaalt?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details