Platform over beton en staal in de bouw
Praat mee over de Wkb!

Praat mee over de Wkb!

Wkb-lunch “Kleine bouwwerken”. Meer weten over kleine bouwwerken onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen? In een extra editie van de Wkb-lunch beantwoorden gastvrouw Titia Siertsema en sidekick Hajé van Egmond op woensdag 6 oktober uw vragen. Zij worden daarbij bijgestaan door een panel met ervaringsdeskundigen (aannemer, kwaliteitsborger en gemeente). Bent u dus op zoek naar de antwoorden, schrijf hier in voor de sessie van woensdag 6 oktober van 12.00 tot 13.00 uur.

Stel uw vraag tijdens de lunchsessies over de Wkb

Wat houdt de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) nu precies in? Wat is en doet een kwaliteitsborger? Wat verandert er voor ons als bedrijf of gemeente? Een greep uit de vragen die op dit moment, een jaar voor het in werking treden van de Wkb (per 1 juli 2022 is het zover), leven.

Om de vragen te beantwoorden, zijn er tussen 1 april en 1 juli 2021 6 interactieve lunchsessies van de Wkb gehouden. In elke sessie nam Titia Siertsema, implementatiemanager Wkb, u mee in de ontwikkelingen van de Wkb. Ook schoof een expert aan de lunchtafel aan. Deze expert ging dieper in op een specifiek thema of onderwerp en kon vragen beantwoorden. De voorgaande sessies kunt U hier terugzien.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van één van de sessies of een voorstel voor een te bespreken thema? Klik hier en geef het aan ons door!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details