Platform over beton en staal in de bouw
Profiteer nog tot 5 maart van het early bird-tarief voor de Bouwrun

Profiteer nog tot 5 maart van het early bird-tarief voor de Bouwrun

Op donderdag 23 april is het de allereerste editie van de Bouwrun by Willemen. De locatie is het domein van Hofstade, met zijn strand en ongerepte natuur de perfecte plek voor deze loopwedstrijd annex netwerkevent voor bouwprofessionals. De early bird-tarieven gelden nog tot 5 maart 2020.

Bouwrun by Willemen is het Vlaamse broertje van Batirun by Franki, dat met elk jaar met om en bij de duizend deelnemers inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Luikse regio. Het initiatief van bouwbedrijf Franki uit de Willemen Groep zag acht jaar geleden het levenslicht als ‘Frankirun’. Wegens groot succes werd het concept al vanaf de tweede editie geadopteerd door Running Nation van de People First Group. Die veranderde de naam in 2013 in Batirun by Franki.

Diezelfde People First Group brengt de Waalse succesformule nu dus naar Vlaanderen. De ploegen bestaan uit drie lopers, waarbij de eerste loper 9 kilometer aflegt, de tweede aansluit na drie kilometer en de derde de laatste drie kilometer meeloopt. De ploeg die als eerste samen de finish bereikt, is de winnaar van de Bouwrun. Na de wedstrijd kunnen de sportievelingen en hun toeschouwers deelnemen aan een walking dinner en een netwerkmoment. Meer info en inschrijven op www.bouwrun.be.

De achtste Batirun by Franki vindt plaats op donderdag 28 mei 2020 en gaat opnieuw door op de terreinen van de Academie Robert-Louis Dreyfus in Luik. www.batirun.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details