Platform over beton en staal in de bouw
Riwal geeft Dordtse halve marathon extra impuls

Riwal geeft Dordtse halve marathon extra impuls

Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers en Fortius omnivereniging in Dordrecht gaan vanaf 2019 een samenwerkingsverband aan en Riwal wordt naamgever van de halve maraton die voorheen bekend stond als de Dordtse Biesbosch Halve Marathon. Op zaterdag 9 maart 2019 vindt de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon plaats. Het aantrekkelijke en afwisselende parcours blijft hetzelfde, langs het Wantij en door de Dordtse Biesbosch. De inschrijving is inmiddels geopend via www.inschrijven.nl.

De 43e editie biedt naast de halve marathon, prestatielopen over 5 en 10 km. En ook de jeugd is welkom op de atletiekbaan van Fortius, al 43 jaar de organisator van de halve marathon. Voor iedereen is aan de finish een medaille beschikbaar. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is onderdeel van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

Enthousiast
De voorzitter van het organisatieteam, Maarten Vogelezang, is enthousiast over de nieuwe hoofdsponsor: “We zijn blij dat Riwal ons wil steunen. Het geeft ons meer armslag en zekerheid bij het organiseren van het evenement, waaraan jaarlijks honderden mensen meedoen.” De verbintenis is voor drie jaar aangegaan. De organisatie kan ook blijven rekenen op een tiental kleinere sponsors.

Binding Riwal met Dordrecht
Riwal Hoogwerkers is van origine een Dordts familiebedrijf dat de afgelopen 50 jaar is uitgegroeid tot een internationale speler en expert op het gebied van specialistisch hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we hoogwerkers, verreikers en heftrucks.
Johan van Klinken, Country Manager Riwal Benelux licht toe: “Met de sponsoring en naamgeving aan deze halve marathon wil Riwal de binding met Dordrecht en haar burgers nog meer versterken. Daarnaast is deze loop onderdeel van het Riwal Fit, Trots & Betrokken programma, waarmee wij onder andere de sportieve kant van onze medewerkers willen stimuleren.”

Meer informatie
Meer informatie over alle lopen staat op www.fortiusdrechtsteden.nl onder de tabjes wedstrijden en evenementen en onder kalender.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details