Platform over beton en staal in de bouw
Riwal introduceert webshop voor hoogwerkeronderdelen

Riwal introduceert webshop voor hoogwerkeronderdelen

Hoogwerkeronderdelen zijn vanaf vandaag online te bestellen in My Riwal Parts, dé webshop voor hoogwerkeronderdelen. Met deze nieuwe onlineservice verhoogt Riwal de dienstverlening en zet Riwal een volgende stap in efficiënt en servicegericht werken.

“Een onderdeel vervangen komt nooit op een gelegen moment, onze nieuwe webshop biedt uitkomst om snel een specifiek onderdeel te bestellen. Klanten kunnen direct zien of het gewenste onderdeel op voorraad is en het onderdeel bestellen. Vaak wordt het de volgende dag al geleverd. Zo wordt stilstaan echt tot een minimum beperkt,” aldus Wilco Stout, Sales Manager Nederland. “Met de realisatie van de webshop vervullen we tevens de wens van onze klanten om het bestellen van onderdelen nog eenvoudiger te maken. Tijdens de bouw van de webshop hebben we ze nauw betrokken bij het proces. Zo garanderen we een zeer efficiënt werkende shop.”

In de webshop is de complete productrange van JLG, Genie en Skyjack opgenomen. De webshop is 24×7 bereikbaar voor actuele prijzen, livevoorraad en levertermijn. Onderdelen kunnen niet alleen worden besteld via de zoekfunctie op onderdeelnummer of serienummer, maar ook via interactieve machinetekeningen. Deze laatste functie is uniek binnen de onderdelenbranche.

Online onderdelen bestellen van hoogwerkers kan sinds vandaag op: myriwalparts.com. Voor meer informatie of voor het aanmaken van een gratis account bezoekt u www.myriwalparts.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details