Betonherstel 2
00:52
13-12-2018

Roadshow: “Herstellen van beton – Kritische aspecten voor de aannemer voor een duurzaam betonherstel”

In het kader van het Het VISiv-traject “Duurzaam betonherstel” organiseren FEREB, WTCB, VCB en NAV in april 2019 een roadshow op 4 locaties in Vlaanderen. Tijdens deze avonden zullen tal van onderwerpen omtrent duurzame betonherstelling door onze experts worden toegelicht

Betonherstel 2

Het VISiv-traject “Duurzaam betonherstel”, voluit “Nieuwe technologieën, producten en inzichten voor een duurzame herstelling van betonstructuren” is actief sinds 1 juni 2018. Het doel van het project is de vakkennis en de vaardigheden van de Belgische bedrijven (aannemers en architecten), actief in de sector van de betonherstellingen, te vergroten zodat een duurzaam en kwalitatief resultaat wordt verkregen.

Het project is een samenwerking tussen VCB (de Vlaamse Confederatie Bouw), het WTCB (het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf), het NAV (Netwerk Architecten Vlaanderen), en FEREB (de Belgische vestiging van specialisten in de herstelling, de versteviging en de bescherming van betonconstructies). Samen kennen zij de noden van de sector en de Belgische bedrijven het best. Het project wordt gesteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Betonherstel 2

In het kader van dit project wordt een roadshow georganiseerd waarop verschillende actoren uit de wereld van de betonherstelling hun expertise zullen delen met de aanwezige aannemers, architecten en andere geïnteresseerden. Thema’s als diagnostiek, meest voorkomende vormen van betonschade, herstellingstechnieken, regelgeving, verzekering en verantwoordelijkheden, product- en procescertificatie komen zeker aan bod tijdens deze avonden.

Deze demodagen zullen plaatsvinden op:

  • Woensdag 13/3 in Oost-Vlaanderen
  • Vrijdag 29/3 in Limburg
  • Woensdag 27/3 in Antwerpen
  • woensdag 3/4 in West-Vlaanderen

De juiste locaties van de avonden en het gedetailleerde programma wordt weldra gepubliceerd op de website van Fereb vzw www.fereb.be en WTCB www.wtcb.be

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners

Ecocemfoto samenwerking Trimble-iTs kopiëren