APS en Leering Hengelo werken samen.

00:51
27-01-2020

‘Samen staan we (nog) sterker!’

De Haagse machinefabriek, die zich voornamelijk richt op de staalbouw in binnen- en buitenland, heeft de handen ineen geslagen met Leering Hengelo. De verspanende gereedschappen van Leering en de boor/zaaglijnen van APS gaan heel goed samen. De krachtige combinatie wordt nu doorgezet in een samenwerking van verkoop- en serviceactiviteiten.

Bij de bouw van de nieuwe APS hoge capaciteitsboor RDR-1036 met 3 sub-assen en 36 gereedschapsplaatsen (3×12) was APS op zoek naar een toeleverancier van gereedschapshouders en verspanende gereedschappen. Het gaat hier voornamelijk over boren, frezen, machine-tappen en zaagbanden.

Klassikale bijieenkomst met specificaties, foto’s en video’s.

 

Leering Hengelo heeft veel  expertise in metaalbewerking. Opgericht in 1939 en nog steeds vooraanstaand in het toeleveren van machinegereedschappen en straalmachines. Leering gaf op een vakkundige en vrijblijvende manier advies aan APS en leverde uiteindelijk de juiste hoogwaardige gereedschappen die recht deden aan de prestaties van de boormachine. Door die succesvolle samenwerking merkten de bedrijven dat ze een goede aanvulling voor elkaar kunnen zijn.

V.l.n.r.: Marcel, Harrold, Jan, Melvin, Gert, Ronny en Bob.

 

Uiteindelijk is besloten om samen te gaan werken, zodat APS binnen de metaalbewerkingsbedrijven meer onder de aandacht zou komen. Leering Hengelo heeft meerdere adviseurs en monteurs op de weg zitten die bij veel bedrijven over de vloer komen. Naast de gereedschappen kunnen ze nu ook de boor/zaaglijnen en pons/kniplijnen van APS aanbieden en servicen. Een zeer compleet productenpakket.

 

Bestudering van een boor.

 

Tekst en beeld | A.P.S. Europe Automation B.V.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners