Platform over beton en staal in de bouw
Sandra ter Huurne nieuwe directeur van URETEK Benelux

Sandra ter Huurne nieuwe directeur van URETEK Benelux

Bedrijf blijft in de familie

Na zes jaar intensief management-traineeship kent Sandra ter Huurne alle ins en outs van URETEK. Ze is er dan ook helemaal klaar voor om het stokje over te nemen. Als nieuwe algemeen directeur van URETEK Benelux wil ze het bedrijf in Lelystad en Oudenaarde nog verder laten groeien.

URETEK loopt wereldwijd al sinds 1983 voorop met injectietechnologie voor vloerliften en funderingsherstel. Het bedrijf is sinds 1991  in Nederland actief. Sinds 2016 ook in België en Luxemburg. In de Benelux en Duitsland stond het bedrijf sinds de oprichting onder leiding van Alwin ter Huurne, die op 1 juli uit de Nederlandse directie is teruggetreden. Hij richt zich vanaf nu alleen nog op de Duitse tak van URETEK.

Vertrouwen
Alwin ter Huurne heeft URETEK de afgelopen decennia flink zien groeien en heeft er alle vertrouwen in dat zijn dochter het bedrijf nog verder kan brengen: “Ze komt hier al sinds haar kinderjaren over de vloer en weet precies wat er speelt. Een betere opvolger had ik me niet kunnen wensen! Het is mooi dat URETEK in de familie blijft. En wat ook belangrijk is: de medewerkers zijn erg enthousiast over deze stap.” Ook Sandra ter Huurne is blij met haar nieuwe rol: “Er zal verder weinig veranderen, maar ik heb me wel ten doel gesteld om het bedrijf in de Benelux nog beter op de kaart te zetten en uit te bouwen. Ik heb er zin in!”

Over URETEK
URETEK is wereldwijd dé specialist op het gebied van het liften en ondervullen van verzakte betonvloeren en ondergrondverbetering van funderingen op staal. Via een unieke injectiemethode met een 2-componenten expansiehars herstelt URETEK verzakkingen. Daarnaast biedt het bedrijf preventiemaatregelen om verzakkingen te voorkomen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details