Platform over beton en staal in de bouw
Schöck lanceert achterafmontage-oplossing met Willems Anker BV

Schöck lanceert achterafmontage-oplossing met Willems Anker BV

Schöck Nederland brengt een nieuw achterafmontagesysteem op de markt waarmee grote uitkragende betonnen balkons gerealiseerd kunnen worden bij bestaande gebouwen.

Door de Isokorf® technologie te combineren met het Willems Anker ontstaat een uitgekiende krachtenafdracht en zijn de balkons vrij van thermische lekken. Een groot voordeel van het systeem is dat de balkons stempeloos en achteraf vanuit de kraan gemonteerd kunnen worden.

Renovatie

Bij het renoveren van gebouwen worden er steeds hogere eisen gesteld aan het wooncomfort en de energieprestatie van het gebouw. Het huidige balkon vormt daarbij vaak een probleem: het is uit de tijd, te klein of zorgt voor grote thermische lekken in het gebouw. Daarnaast is de bestaande vloer vaak niet geschikt om een groot en zwaar balkon aan te hangen. Schöck heeft dit probleem opgelost door met de Isokorf® RT en het Willems Anker de krachten te verdelen tussen twee vloeren.

Eenvoudige montage

Om de balkons te kunnen monteren hoeven per Isokorf® element slechts twee gaten geboord te worden in de vloer. De elementen hebben een geringe hoogte van 190 mm, waardoor deze in vrijwel iedere vloer zijn aan te brengen. Met een speciale adapterplaat kunnen de balkons binnen enkele minuten gemonteerd worden. Ook het nastellen van de balkons is zeer eenvoudig dankzij het Willems Anker.

Ook geschikt voor nieuwbouw

De achterafmontage-oplossing van Schöck en Willems is ook geschikt voor nieuwbouw. Meer informatie en de inbouwhandleiding vindt u op de website van Schöck.

https://www.schock.nl/nl/willems-anker

Bekijk hier de video:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details