Platform over beton en staal in de bouw
Schrijf je in voor onze lean-lunch-webinar op 24 mei!

Schrijf je in voor onze lean-lunch-webinar op 24 mei!

De maand mei staat in het teken van lean management in de staalbouw en metaalconstructie. Lean betekent in het kort: een strategie waarbij de focus van alles en iedereen in de onderneming gericht is op het creëren van waarde voor de klant in alle processen. Hierdoor worden verspillingen die geen waarde toevoegen geëlimineerd.

Het is een methode om effectiever, eenvoudiger en leuker te werken in de hele organisatie. De LiemarX ERP-oplossing werkt volledig vanuit dezelfde principes. Wil je er meer over weten? Lees dan ons volledige lean-artikel en meld je aan voor onderstaande lunch-webinar. Tijdens de webinars gaan we in op hoe een strategische langetermijnaanpak succesvol vormgegeven en geïmplementeerd wordt.

Lean-webinar: dinsdag 24 mei van 12.00 tot 13.00 uur

Lean ENT, Intal, Meco Metal, Bouwen met Staal, Samenwerkende Nederlandse Staalbouw en Liemar Software organiseren een lunch-webinar over de lean-ontwikkeling bij Intal en Meco Metal. Van 12.00 tot 13.00 uur kun je (vanuit Nederland en België) online aansluiten bij de learning lunch. Informatie en inschrijven? Klik hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details