Platform over beton en staal in de bouw
SGS Belgium en BouwQ starten samenwerking op het gebied van bouwinspecties voor de Belgische markt
Wim Hoppenbrouwers (Directeur BouwQ) en Danny Boden (Hoofd Industries Benelux van SGS) bekrachtigen de samenwerking.

SGS Belgium en BouwQ starten samenwerking op het gebied van bouwinspecties voor de Belgische markt

Bouwinspectiebureau BouwQ en SGS Belgium hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de Belgische markt. 

SGS is wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Met jarenlange ervaring in de bouw en infrasector voorziet SGS onder meer in inspecties, risico- en schadebeoordeling en brandveiligheid van gebouwen en infrastructuur. 

BouwQ is actief op het gebied van risicogestuurde technische controles en inspecties in zowel de civiele werken als in de utiliteits- en woningbouw. BouwQ is door verzekeraars erkend als onafhankelijk controlebureau in het kader van verzekeringen met betrekking tot risico’s in de bouw, waaronder de verzekering tienjarige aansprakelijkheid. 

SGS Belgium en BouwQ werken al geruime tijd samen in België en hebben inmiddels verschillende projecten succesvol afgerond. Middels het ondertekenen van de overeenkomst is het partnerschap tussen beide partijen nu officieel bekrachtigd. 

De kennis en expertise van beide partijen op ieders eigen vakgebied sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een sterke combinatie van dienstverlening ontstaat. De samenwerking garandeert de opdrachtgever een totaalpakket inzake inspecties, controle en borging van de kwaliteit en de constructieve veiligheid van bouwprojecten en staat borg voor de afgifte van een gecertificeerde kwaliteitsverklaring op het afgewerkte bouwwerk als basis voor de verzekering tienjarige aansprakelijkheid (de decenale verzekering) 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details