Platform over beton en staal in de bouw
Staalbouw Kampen gelooft in de toekomst

Staalbouw Kampen gelooft in de toekomst

Staalbouw Kampen gelooft in de toekomst en zijn over gegaan op de LiemarERP software oplossing.

De 3 koppige directie, bestaande uit Harry Stoel, Anneke Bouwknegt en Patrick de Hoop, koos unaniem voor Liemar.

“Al direct bij de demonstratie viel ons op dat deze software oplossing perfect aansluit bij onze werkwijzen en onze bedrijfscultuur. Vooral de gebruiksvriendelijke userinterface, de snelheid, de duidelijke schermen alsmede de mensen bij Liemar en hun benadering sprak ons erg aan. Natuurlijk zijn we ook nog wezen kijken bij een zaken relatie van ons die ook LiemarX gebruiken. Willem Schra van Kampstaal liet ons zien welke voordelen er te behalen zijn en welke kosten je bespaart. Toen was het voor ons wel duidelijk.

Als eerste klant van Liemar gaan wij nu volledig remote de gehele implementatie doen. Daar hebben we het volste vertrouwen in. De start is al goed gegaan daarom geloven wij in de toekomst”.

Liemar Software

Staalbouw Kampen is specialist in het ontwerpen en produceren van staalconstructies. Met een goed uitgerust machinepark en jarenlange expertise levert Staalbouw Kampen maatwerk van hoge kwaliteit. Vanwege de ligging aan de haven is transport over water mogelijk, waardoor grote staalconstructies geproduceerd kunnen worden.

Jan van Hapert van Liemar geeft aan, “Staalbouw Kampen is wéér zo’n fijne klant erbij. Je voelt dat direct als je bij hun binnenkomt. Een fijne sfeer, echte vakmensen, een open bedrijfscultuur, de directe benadering en gewoon duidelijk. Ik ben blij dat ook zij voor Liemar hebben gekozen. We gaan er samen weer een succes van maken zodat ook de mensen van Staalbouw Kampen met hun bedrijf en projecten altijd en overal “ in control” zijn. Wij wensen Staalbouw Kampen iedere dag opnieuw heel veel plezier met LiemarX ERP.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details