Platform over beton en staal in de bouw
Stafa Group B.V.: Al ruim 45 jaar specialist in bevestigingsmaterialen

Stafa Group B.V.: Al ruim 45 jaar specialist in bevestigingsmaterialen

Als totaal leverancier op het gebied van bevestigingsmaterialen is Stafa al sinds 1977 actief in de Europese markt. Niet alleen als groothandel voor handelsmaatschappijen, maar ook als leverancier binnen de staalbouw. Met ons gespecialiseerde team kunnen we u adviseren op het gebied van bevestigingsmaterialen en deze leveren tegen competitieve prijzen. Of het nu gaat om diverse pallets van een bepaald product of juist projectmatige bestellingen, alles is mogelijk en we denken graag met u mee. Doordat we nagenoeg alle gangbare maten direct uit voorraad kunnen leveren, kunnen we ook snel schakelen en er voor zorgen dat u uw projecten continu kunt waarborgen. Specifieke artikelen nodig? Ook deze kunnen we leveren en op basis van uw wensen laten aanpassen. Denk hierbij aan specifieke coatings om bepaalde weersomstandigheden te trotseren.

Draadstangen op maat

Stafa levert maatwerk in zaagwerk. Met onze eigen zaagmachines worden draadstangen op elke gewenste lengte gezaagd. Er is geen beperking in ordergrootte, ook kleine partijen zijn welkom. Ontbramen en nabewerking zijn altijd inbegrepen. Om roestvorming tegen te gaan worden draadeinden voorzien van een laag zinkspray. Voor het compleet hercoaten van producten werkt Stafa samen met verschillende verzinkerijen. Vooral in thermisch verzinken, een van de kerncompetenties van Stafa, zijn we onderscheidend. Medio Augustus heeft Stafa ook draadeinden 8.8 van 200 mm t/m  800 mm in de diameters M12 t/m M24 compleet verzinkt op voorraad liggen in verzinkte en thermisch verzinkte uitvoering.

Stafa is dé Europese toeleveringsspecialist voor SB-bouten. Stafa beschikt over een zeer complete voorraad constructieve bouten die aan de bekende (inter)nationale standaarden voldoen.

  • Niet-voorgespannen bout-moercombinatie
  • Gecertificeerd conform EN 15048-1 / 8.8 (ISO 4014/4032 en ISO 4017/4032) M8 t/m M36 in glans alsmede thermisch verzinkte uitvoering
  • HV-voorspanbouten
  • Gecertificeerd conform EN 14399-4 / 10.9 K1 (moer behandeld met MoS2)
  • Thermisch verzinkt volgens ISO 10684

Complete voorraad aan haakankers (desgewenst met opgedraaide moer) M12 t/m M30 in glans en thermisch verzinkt.

Geen concessies aan kwaliteit: alle bevestigingsmaterialen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen zijn CE-gekeurd waar nodig. In een eigen laboratorium worden doorlopend kwaliteitscontroles uitgevoerd.
 
Natuurlijk leveren we naast SB bouten ook een breed assortiment, spanwartels met plateinden, moeren, ringen, schroeven en nog veel meer!

Wilt u nu meer weten over ons assortiment, diensten of heeft u andere vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder en voorzien u van een passend advies. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details