Stafa group
00:38
19-04-2019

Stafa group breidt uit in Europa

“Dichterbij onze klanten”

Stafa Group heeft een nieuw kantoor geopend in Frankrijk. “Vanuit het kantoor in Méroux, departement Belfort, werken we met 6 Franse medewerkers dichter bij onze klanten om ze nog beter te bedienen” legt Ivo van Gool, Sales Director, uit. “Ons familiebedrijf is opgericht in 1977. Inmiddels bedienen we met meer dan 130 medewerkers, bedrijven in 50 landen vanuit Nederland, Slovenië, Frankrijk en Taiwan. Voor de Europese markt is Frankrijk een hele goede uitbreiding.”

Ook voor de Duitse en Oostenrijkse markt is er uitbreiding: met de komst van 3 nieuwe medewerkers met veel ervaring in de branche kunnen we onze Duitstalige klanten nog beter adviseren en ondersteunen.

Total Care concept
Het nieuwe kantoor in Frankrijk en ook het Duitse salesteam worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund door onze Franstalige en Duitstalige sales coördinatoren. We versterken zo ook onze positie in midden Europa. Onze klanten krijgen hierdoor volledige ondersteuning en één aanspreekpunt.

“Wat wij onze klanten kunnen bieden is een totaaloplossing”, zegt Finance & Operations Director Joep van Gool: “een breed assortiment bevestigingsmaterialen, tekeningdelen, assemblage, kitting met unieke verpakkingssystemen, container- en drop shipping en dat alles geeft ons een extra verbinding met de klant.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees meer over: Ivo van Gool , Nieuws , Stafa group

beton en staalbouw partners

Vergaderfabriek Artist Impressions exterieur _foto by The Form Foundation kopiërenSSAB