Platform over beton en staal in de bouw
Sterke betonoplossingen op maat van de klant
Delmar Prefa produceerde de betonnen trappen voor de Silver Tower te Brussel.

Sterke betonoplossingen op maat van de klant

De groep Delmar telt momenteel vier productievestigingen, in Komen (BE) en Troyes (FR) voor natuurlijk grijs beton zoals trappen, balkons…, Courrières (FR) voor gevelpanelen en Aalter (BE) voor architectonisch beton. Ondanks deze groei is Delmar nog steeds een familiaal geleid bedrijf met korte communicatielijnen. Klanten genieten van alle voordelen bij eenzelfde leverancier. Dankzij een uniforme coördinatie en hoogstaande kwaliteit biedt Delmar telkens weer betonoplossingen op maat.

Gekozen is voor rechte trappen.

Met een compleet CE-gemarkeerd gamma is Delmar een partner voor een groot aantal aannemingsbedrijven in binnen- en buitenland die diverse projecten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan appartementen, kantoren (waaronder de Silver Tower te Brussel), woonzorgcentra, hotels en ziekenhuizen. Delmar begeleidt projecten vanaf de start. De calculatiedienst bekijkt eerst de mogelijkheden, waarna de studiedienst zorgt voor een gedetailleerd plan. Na goedkeuring van de plannen produceert Delmar kwaliteitsvolle producten en levert ze de elementen.

3D-schets van de trappen in de centrale hal in de Silver Tower.

Sinds de overname van Betsinor in 2017 – gespecialiseerd in gevelelementen in glasvezelbeton (GRC) en Ultra Hoge Sterkte Beton (UHSB) – en Elbeton in 2019 – gespecialiseerd in architectonisch beton – heeft Delmar een nog grotere reputatie opgebouwd bij architecten en aannemers. De architectonische betonelementen geven gebouwen immers een extra uitstraling.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details