Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

SUPERVEILIG?!

VCU-certificaat-TECHNICHE-bv-1

1 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Elk jaar opnieuw is er discussie over veiligheid op de bouwplaats, ook nu weer na het rapport over de Rijnlandroute.

Na de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA), Generieke Poortinstructie (GPI) en de veiligheidsladder gaat het verplicht digitaal registreren van personeel op de bouwplaats naar alle waarschijnlijkheid niets extra brengen. Of toch één………. irritatie?
(Bouw)bedrijven zitten niet op nog meer handelingen te wachten.

Uitsluitend zaken doen met erkende en gecertificeerde partijen zou een beter ‘alternatief’ zijn in de zoektocht naar een oplossing voor het probleem . Bedrijven die VCA/VCU gecertificeerd zijn, een G-rekening hanteren en die periodiek door de SNA (NEN 4400-1) worden getoetst.
Zo kunnen (hoofd)aannemers, contractors rekenen op een solide basis op het gebied van veiligheid, persoonlijk en fiscaal maar ook met betrekking tot een eerlijke beloning van personeel.

TECHNICHE voldoet aan al deze normen, daarmee ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Wij kennen de markt, spreken al onze kandidaten persoonlijk en uitgebreid en trekken altijd referenties na.

Solide en veilig zaken doen? Neem contact op met TECHNICHE op 010-7661000 of ga voor meer informatie naar onze website www.techniche.eu.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details