Platform over beton en staal in de bouw
Terracon Funderingstechniek neemt aandelen Tubex BV over

Terracon Funderingstechniek neemt aandelen Tubex BV over

Terracon Funderingstechniek BV wordt volledig eigenaar van Tubex BV door de overname van de resterende aandelen. Het heeft hiervoor overeenstemming bereikt met Beheersmaatschappij Verstraeten die 50% van de aandelen in handen had. De beide specialisten Terracon Funderingstechniek BV en Tubex BV gaan samen verder als Terracon dat een breed scala aan oplossingen biedt voor grote en complexe funderingsvraagstukken.

Terracon is gespecialiseerd in paalfunderingen voor grootschalige bouwprojecten en Tubex BV in het aanbrengen van passende fundatiepalen op uitdagende locaties. De activiteiten van beide bedrijven zijn complementair waardoor ze als één organisatie de markt breed kunnen bedienen met funderingsoplossingen op een hoog kwaliteitsniveau. 

Door de bundeling van kennis en kunde onder Terracon wordt de specialist een sterkere speler in de markt. Het richt zich op de industrie, utiliteitsbouw en infrastructuur en ontwikkelt zich meer in de railomgeving met specifieke funderingsuitdagingen. Tubex BV gaat volledig op in de bedrijfsstructuur van Terracon Funderingstechniek, waar alle medewerkers deel van gaan uitmaken. De Tubex-productnaam voor fundatiepalen voor beperkte ruimtes blijft bestaan. 

Benjamin Bekhof, directeur Terracon Funderingstechniek: “We zijn blij dat de directie van Verstraeten ons het vertrouwen heeft gegeven voor de overname van Tubex BV. Geïntegreerd in Terracon borgen wij de continuïteit van de activiteiten in het complexe segment. Terracon en Fundex, waar Tubex BV een onderdeel van was, blijven met elkaar optrekken. Onze goede samenwerking voor specifieke funderingsoplossingen zetten wij met veel plezier voort.”

Henk Dekker, tot de overname directeur Tubex BV: “Door de integratie in de Terracon-organisatie versterken wij onze gezamenlijke activiteiten. We bundelen immers onze expertises, optimaliseren onze processen en kunnen daardoor de beste funderingsoplossingen inzetten. Het geïntegreerde Terracon biedt zijn klanten een bredere dienstverlening en meer flexibiliteit in de uitvoering. Die behoefte is er. We zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details