Platform over beton en staal in de bouw
Uitbreiding Riwal hoogwerkers in Zwolle

Uitbreiding Riwal hoogwerkers in Zwolle

Riwal Hoogwerkers, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, breidt uit met een nieuwe vestiging in Zwolle. U kunt zich via de website van Riwal aanmelden voor de officiële opening op vrijdag 15 november.

 In Zwolle zal op vrijdag 15 november aanstaande, officieel de zevende vestiging in Nederland geopend worden. Door de centrale ligging van Zwolle vergroot Riwal haar aanwezigheid in de regio. Daarnaast sluit de opening van deze nieuwe vestiging naadloos aan bij de strategie om onze klanten een landelijke dekking te bieden in Nederland.

Duurzaamheid is niet alleen voor onze klanten van belang, maar ook voor Riwal zelf. Hier is bij de verbouwing van het nieuwe pand over nagedacht en wordt er onder andere geen gebruik gemaakt van gas.

Glenn Verburg, Algemeen Directeur Riwal, laat weten: “Met de opening van de nieuwe vestiging in Zwolle, zorgt Riwal ervoor dat de klant altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft in de buurt. Hierdoor is het makkelijker om een bezoek snel in te plannen waarbij we onze klanten adviseren over het gebruik van de juiste machine. Daarnaast verhoogt het de transportefficiëntie, door de korte afstand naar de klant en zijn we snel ter plaatse mocht er support noodzakelijk zijn.”

Aanmelden voor officiële opening

Wilt u de nieuwe vestiging bekijken en kennismaken met Team Riwal in Zwolle?

Opgeven kan via de volgende website www.riwal.comof via deze directe link: https://bit.ly/34wciG6.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details