Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Uiterste inzenddatum studentenSTAALprijs en Prepainted Metal Trophy 15 augustus 2020

w516_1100668-nationale-staaldag-2019-kopieren

24 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De inschrijvingstermijn voor de studentenSTAALprijs 2019 en de Prepainted Metal Trophy sluit op 16 augustus 2020. Studenten die tussen medio 2019 en medio 2020 zijn afgestudeerd of gaan afstuderen, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de studentenSTAALprijs. De Prepainted Metal Trophy staat open voor alle opleidingen (MBO, HBO, WO) en alle leerjaren.

De studentenSTAALprijs wordt ieder jaar georganiseerd door Bouwen met Staal en is bedoeld voor studenten bouwkunde en civiele techniek aan hogescholen, universiteiten, academies van bouwkunst en de opleidingen Staalconstructeur en Constructief ontwerper van Bouwen met Staal. De prijs waardeert afstudeerwerk waarin staal een belangrijke functie vervult.

Er zijn drie categorieën: Bachelor, Master en Master Architectuur. Om architectuurstudenten aan te moedigen om deel te nemen, is deze laatste categorie toegevoegd. Daarnaast zijn er twee categorie-overstijgende, productgeoriënteerde prijzen te winnen: de Van Bentum Prijs voor toepassingen van dunne staalplaat en de Prepainted Metal Trophy (enabled by ECCA) voor een bijzondere toepassing van voorgelakt metaal. De Prepainted Metal Trophy is open voor alle studentenprojecten, dus niet uitsluitend voor afstudeerprojecten én voor alle opleidingen.

Bovendien organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met MBO-scholen de staalSCHOOLprijs. Na succesvolle pilots met het Techniek College Rotterdam is Bouwen met Staal op zoek naar opleidingen bouwkunde die in 2020 ook zo’n prijs voor afstudeerders willen organiseren.

De studentenSTAALprijs 2020 zal dinsdag 13 oktober worden uitgereikt tijdens de Nationale Staalbouwdag die dit jaar een online evenement is. De winnende en genomineerde afstudeerprojecten worden gepubliceerd in het vakblad Bouwen met Staal.

Meer informatie is te vinden op:

http://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/studentenstaalprijs/

Inzenden voor de studentenSTAALprijs is mogelijk tot en met 15 augustus 2020.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details