Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

UPDATE: alle cursussen, opleidingen en bijeenkomsten opgeschort

naamloos-1-kopieren-2

16 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het zal niemand zijn ontgaan dat er aanvullende maatregelen door de overheid zijn afgekondigd om het coronavirus in te dammen. Deze maatregelen zijn van grote invloed op het dagelijks leven van alle Nederlanders. Ook de Betonvereniging moet noodgedwongen aanpassingen doorvoeren en daarom informeren wij u hierbij over de gevolgen die dit met zich meebrengt.

De Betonvereniging volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Naar aanleiding van de aangepaste maatregelen heeft de Betonvereniging besloten dat alle cursussen, opleidingen en bijeenkomsten die gepland staan in de periode tot 6 april, tot nader order worden opgeschort.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit vragen oproept en het heeft onze prioriteit om iedereen zorgvuldig en zo volledig mogelijk te informeren. Wij adviseren u daarom onze website en social media kanalen nauwlettend in de gaten te houden voor updates. In de loop van vandaag plaatsen wij een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden op onze website. Dit overzicht wordt bijgewerkt zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Wij verzoeken iedereen om het telefonisch contact met de Betonvereniging te beperken tot het hoogstnoodzakelijke en rekenen hierbij op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Maikel Jagroep | Directeur Betonvereniging

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details