Platform over beton en staal in de bouw
Producten

Van vlak tot mooi glad: Betonvloer is niet meer weg te denken 

In bedrijfspanden leveren betonvloeren gemak, comfort en hygiëne. In woningen sluiten ze naadloos aan op de industriële interieurtrends. West-Friesland Vloeren speelt hier goed op in. Voor beide doelgroepen levert zij elke gewenste betonvloer.

IMG_0021 kopiëren

Tekst | Liliane Verwoolde

Beeld | West-Friesland Vloeren

18 maart 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

West-Friesland betonvloeren is marktleider in betonvloeren in West-Friesland, Noord-Holland. Vanuit de thuisbasis in het West-Friese Obdam levert zij de vloeren van advies tot afwerking. De vloeren zijn te bezichtigen in de showroom van Woodstock Vloeren. Daarnaast werkt West-Friesland vloeren nauw samen met de Besto Groep, gespecialiseerd in staalbouw.

In woningen sluit de betonvloer perfect aan op de industriële woontrend.

Besto Groep

“Ze vormen een sterk duo”, vertelt Bart Strooper, vertegenwoordiger van West-Friesland betonvloeren en de Besto Groep. “We zijn vader en zoon, dus we spelen elkaar regelmatig de bal toe en ondersteunen elkaar waar mogelijk. Het komt regelmatig voor dat ik op een werk de betonvloeren lever, terwijl mijn zoon de stalen balkonhekken, portalen en bordessen levert. Anderzijds zijn we ook heel zelfstandig. Besto Groep heeft ontwerp, engineering, productie en montage onder één dak. Zij beschikt over het materieel om metalen te lassen, zagen, boren en aan te passen. Of het nu gaat om maatwerk of seriematig werk, grof werk of juist heel verfijnd werk: omdat alles onder één dak zit, is de kans op fouten minimaal.”

Met de betonpomp kan de beton ook over grote afstand worden gestort.

Elke bestaande gietvloer

Ook bij West-Friesland betonvloeren bevinden alle stadia van dienstverlening zich onder één dak, van ontwerp tot aflevering. West-Friesland betonvloeren levert de industriële vloer voor winkel- en bedrijfspanden, maar ook de vloer voor woningen, passend in een modern, strak en industrieel interieur. “Woodstock levert de niet-betonnen gietvloeren”, vertelt Strooper, “waaronder de Egaline gietvloer, de betonlook gietvloer, de Anhydriet gietvloer, de cementgebonden gietvloer, de Polyurethaan gietvloeren en de epoxy gietvloer.”

Snel schakelen

Binnen elk type gietvloer kan West-Friesland betonvloeren ingaan op specifieke wensen, zoals de vlakke of gladde industrievloer. “We kunnen daarin bovendien snel schakelen”, vertelt Strooper. “Met een club van zeventig vaste specialisten zijn we uiterst flexibel. Daarbij is de eigenaar altijd aanwezig bij de uitvoering van onze werken. Zijn er vragen, dan kan hij die meteen beantwoorden.”

De anhydrietvloer, ook met vloerverwarming.

Lid Coöperatieve Dienstverlening Heerhugowaard

West-Friesland betonvloeren en Besto Groep zijn aangesloten bij de Coöperatieve Dienstverlening Heerhugowaard. Binnen deze club kunnen ondernemers alles laten regelen wat met het ondernemerschap te maken heeft: salarisadministratie, belastingaangiften, telefoondiensten en meer. De aangesloten ondernemingen ondersteunen en versterken elkaar. “Het mooie is dat we via de coöperatie ook veel opdrachten binnenkrijgen”, vertelt Strooper. “Het fungeert ook als zakelijk netwerk.”

Sterk groeiend

Met de industriële trends in zakelijke en wooninterieurs, de hang naar comfort en de toename van grote bedrijfsloodsen maken West-Friesland betonvloeren en de Besto Groep een sterke groei door. West-Friesland betonvloeren produceert de vloeren in hoog tempo. “Regelmatig storten we zo’n 2.500 tot 3.500 vierkante meter betonvloer per dag. Dat is 10.000 vierkante meter in drie dagen! Voor de particuliere markt is de woonbetonvloer erg in trek, compleet met een isolatielaag van schuimbeton en vloerverwarming. Onze adviseurs kunnen precies vertellen wat de beste vloer is in de gegeven situatie. Eigenlijk hebben we maar één probleem: waar halen we nog meer goede mensen vandaan?”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details