Platform over beton en staal in de bouw
VIETS Staalconstructie stapt over op de nieuwe ERP oplossing van Liemar genaamd LiemarX.

VIETS Staalconstructie stapt over op de nieuwe ERP oplossing van Liemar genaamd LiemarX.

Projectleider Rob Nikkels en Financieel manager Esmeralde van de Brandhof hebben Liemar groen licht gegeven om de LiemarX ERP software oplossing bij VIETS te gaan implementeren.

Rob en Esmeralde zijn niet over één nacht ijs gegaan. Gedegen onderzoek naar de gewenste functionaliteit, vergelijkingen met andere aanbieders, alsmede referentiebezoeken hebben de doorslag gegeven.

“Het oude pakket wordt vervangen door LiemarX” zegt Esmeralde. Rob Nikkels geeft aan dat hij met LiemarX “stappen wil gaan maken” om efficiënter te gaan werken. “De vele modules die VIETS gaat gebruiken geven ons die mogelijkheid” zegt Rob. VIETS heeft al ervaring met ERP software maar hoopt op deze manier de concurrentie een stap voor te blijven.

“Als het namelijk een moeilijk project is dan komen wij als VIETS om de hoek kijken, recht toe recht aan werk is niet zozeer ons ding” zegt Esmeralde. “Wij hebben veel specialistisch kennis in huis die wij in het voortraject al inschakelen. Dat bespaart heel veel tijd in de uitvoering en voorkomt faalkosten.

Wij hebben vertrouwen in Liemar en zien de toekomst zonnig tegemoet”, aldus Esmeralde van de Brandhof.

Voor meer info: www.vietsconstructie.nl en www.liemar.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details