Platform over beton en staal in de bouw
Het VISiv-traject “Duurzaam betonherstel” organiseert de roadshow

Het VISiv-traject “Duurzaam betonherstel” organiseert de roadshow

Het VISiv-traject “Duurzaam betonherstel”, voluit “Nieuwe technologieën, producten en inzichten voor een duurzame herstelling van betonstructuren” is actief sinds 1 juni 2018. Het doel van het project is de vakkennis en de vaardigheden van de Belgische bedrijven (aannemers en architecten), actief in de sector van de betonherstellingen, te vergroten zodat een duurzaam en kwalitatief resultaat wordt verkregen.

Het project is een samenwerking tussen VCB (de Vlaamse Confederatie Bouw), het WTCB (het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf), het NAV (Netwerk Architecten Vlaanderen), en FEREB (de Belgische vestiging van specialisten in de herstelling, de versteviging en de bescherming van betonconstructies). Samen kennen zij de noden van de sector en de Belgische bedrijven het best. Het project wordt gesteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

In het kader van dit project worden verscheidene initiatieven genomen en seminaries, workshops en demonstraties georganiseerd waarop telkens een specifieke hersteltechniek wordt beschouwd. Theoretische informatie (het principe, toepassings-voorwaarden, aandachtspunten, mogelijkheden en beperkingen) wordt hierbij gekoppeld aan een live demonstratie van de techniek, met gespecialiseerde uitleg.

In Maart 2019 organiseren de partnerorganisaties een roadshow die plaatsvindt in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg. Tijdens de infosesies zullen experts uit de wereld van de betonreparatie de verschilende technische en praktische aspecten van duurzame betonherstelling belichten.

Weldra vindt u meer informatie over het programma, de datums en de locaties van deze roadshow op de website van FEREB vzw – www.fereb.be

Wenst u meer informatie over duurzaam betonherstel of over de activiteiten en leden van FEREB vzw in het bijzonder, contacteer ons dan via info@fereb.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details