Platform over beton en staal in de bouw
Wat heb ik nu aan die nieuwe gratis LiemarX Certificaat2Liemar module?

Wat heb ik nu aan die nieuwe gratis LiemarX Certificaat2Liemar module?

Certificaat 2Liemar, is speciaal ontwikkeld om relevante chargenummers op inkomende certificaten te vinden én te verbinden met Projecten, bestellingen én ontvangsten van goederen in LiemarX ERP.

Daarmee borg je achter ieder project, het juiste certificaat vastgelegd te hebben in LiemarX.

Hoe ziet Certificaat2Liemar eruit?

Zoektochten

Geen zoektochten meer naar certificaten en ook super makkelijk te versturen naar je klant direct vanuit LiemarX. Door de unieke dataherkenning van C2L, origineel specifiek ontwikkeld voor de LiemarX ERP Inkoopfactuur scan en herken, Factuur2Liemar, is het vinden van charge- en productnummers, je ordernummer of andere informatie van het certificaat super eenvoudig voor iedereen in je bedrijf. Met C2L reduceer je de administratieve last met circa 85% én borg je de kwaliteit van je proces.

Heb je te maken met gecertificeerd staal? Dan moet inzichtelijk zijn welke certificaten bij de geleverde materialen horen. Maar hoe kan je dit nu slim en efficiënt inregelen?

Certificaatverwerking

Print jij nog steeds certificaten en scan je ze weer in om te kunnen bewerken? Wij herkennen dit. Dit is helaas een zeer tijdrovende en inefficiënte handeling, maar tot op heden, noodzakelijk in het klantproces. Met C2L is dit niet meer nodig.

Digitalisering is onvermijdelijk

Jij kan echter nu al aan de digitale transformatie beginnen door één simpele stap te zetten: het digitaliseren van je processen van Inkoopfactuur verwerking, accordering en fiattering alsmede van certificaten. Deze digitalisering vormt de basis voor de manier waarop informatie intern verspreid wordt. Dit zorgt niet alleen voor snellere, nauwkeurigere en efficiëntere processen, maar ook voor een betere samenwerking. Veel documenten zoals materiaalcertificaten, orderbevestigingen en inkoopfacturen gaan nog steeds per e-mail en/of fysiek van afdeling naar afdeling. Dit brengt echter risico’s met zich mee, zoals te late leveringen door onvolledige gegevens en verlies van documenten. Ondanks dat veel bedrijven deze nadelige effecten inzien, worden automatiseringsoplossingen nog te vaak genegeerd of uitgesteld.

Krijg enthousiaste werknemers

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat 60% van de medewerkers van mening is dat betere technologie hun werkdag het meest positief kan beïnvloeden. Deze werknemers zijn enthousiast over het vooruitzicht van meer snelheid en flexibiliteit met nieuwe technologieën: directe toegang tot gegevens, minder repeterende handelingen en automatisering van administratieve taken. De productiviteit lijdt onder de langzame verwerking van manuele processen. Wanneer structureel documenten en certificaten worden gedigitaliseerd, geïndexeerd en gearchiveerd, zijn jouw medewerkers minder tijd kwijt aan administratieve taken en kunnen ze zich richten op complexer werk dat veel meer oplevert. Als belangrijke motivatie voor het stimuleren van digitalisering noemde 80% van de medewerkers het efficiënter maken van bedrijfsprocessen. Met C2L én met LiemarX ERP kun je eenvoudig en betrouwbaar deze efficiency stap zetten.

Vragen?: www.liemar.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details