Platform over beton en staal in de bouw
Webinars Liemar: Rendement in de staalbouw

Webinars Liemar: Rendement in de staalbouw

Bouwen met Staal, SNS en Liemar Software organiseren binnenkort twee webinars over rendement in de staalbouw: Hoe Hardeman tijd bespaart met AVEVA E3D Structural Design op 24 september en Hoe Kampstaal efficiënter plant op 1 oktober. We nodigen je van harte uit om mee te kijken naar deze kennissessies.

Hoe Hardeman tijd bespaart met AVEVA E3D Structural Design

Met een compleet nieuwe database – zonder beperkingen in grootte en schaalbaarheid van projecten – is AVEVA E3D Structural Design met de nieuwe User Interface er voor de staalbouwer die meer rendement wil realiseren.

Hardeman en Liemar Software hebben samen al jaren ervaring met het programma, dat voorheen bekend was onder de naam AVEVA Bocad. Welke kansen zien wij met deze vernieuwing? Kijk 24 september om 13.00 uur naar het webinar. André Groeneveld van Hardeman en Tom Smout van Liemar Software vertellen over hun visie op het ontsluiten van informatie en de vrijwel eindeloze mogelijkheden in AVEVA E3D Structural Design.

Hoe Kampstaal efficiënter plant

Hoe kijken staalbouwers tegen project- en productieplanning aan? Kijk 1 oktober om 13.00 uur naar het webinar. Willem Schra en Gerrit Grote Ganseij van Kampstaal, onderdeel van de GB Steel Group, vertellen over hun visie op plannen en geven je een inkijkje in de plannings-keuken van Kampstaal en Kamplacon.

Barry van den Reek van Liemar wist het bijna 20 jaar geleden al: staalconstructiebedrijven kunnen niet zonder een goede, geïntegreerde planning. Hij studeerde af met zijn scriptie ‘Project- en productieplanning in de Staalbouw’. Samen met diverse staalbouwklanten is in 2000 versie 1 van Liemars planningsmodule ontwikkeld én uitgeleverd! Sindsdien hebben we de module continu doorontwikkeld.

Aanmelden voor het webinar kan via: https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/webinar-tweeluik-meer-rendement-in-de-staalbouw/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details